Martie 28, 2023
Cele mai frumoase și cele mai neinspirate tatuaje ale vedetelor
Indiferent dacă celebritățile folosesc tatuaje pentru a onora un rol, pentru a aduce un omagiu unei persoane dragi sau doar pentru a se potrivi cu personalitatea lor, arta corporală este adesea analizată de fani pentru a obține mai multe informații despre cine sunt ei ca persoană. Ai mai jos o listă cu cele mai frumoase și cele mai neinspirate tatuaje ale vedetelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unele vedete precum Johnny Depp și Zoe Kravitz au folosit tatuaje pentru a-și spune propriile povești. Alteori au ales desene permanente uimitoare din punct de vedere vizual pentru a-și împodobi pielea corpului, scrie catine.ro

Cele mai frumoase și cele mai neinspirate tatuaje ale vedetelor

Alte celebrități au desene permanente care pot fi considerate de-a dreptul lipsite de respect. Ariana Grande, de exemplu, a greșit ortografia japoneză într-un tatuaj din palma sa.

Zoe Kravitz are un tatuaj bizar pe braț

Tatuajul este o referire la melodia Ninei Simone „Mississippi Goddamn”, care a fost lansată în mijlocul mișcării americane pentru drepturile civile. În cântec, Simone cântă despre nedreptatea rasială și nerăbdarea ei față de progresul lent al mișcării pentru drepturile civile.

Kravitz, care are peste 50 de tatuaje, a spus că ascultarea artistului de jazz face parte din rutina ei zilnică.

„Chiar dacă nu ies, îmi este greu să adorm, așa că mă culc în jurul orei unu dimineața. Ascult mult jazz când mă pregătesc de culcare, Nina Simone și Billie Holiday”, a spus actrița pentru Harper’s Bazaar.

Zoe Kravitz, într-o rochie neagră, cu părul strâns într-un coc la spate 

Miley Cyrus are tatuată pe umăr o notă scrisă de mână de la Yoko Ono

În decembrie 2019, cântăreața a desenat pe umărul ei o notă scrisă de mână de artista Yoko Ono.

„Sunt mândră de tine, Yoko”.

Artistul tatuator Winter Stone, al cărui nume real este Daniel Winter, a distribuit o fotografie alb-negru cu desenul permanent.

Cyrus a fost un fan înfocat al lui Ono și al regretatului ei soț John Lennon. În 2018, ea a înregistrat un cover al cântecului lor „Happy Xmas (War Is Over)” împreună cu fiul lor, Sean Ono Lennon. În timpul unui interviu la „The Tonight Show”, Cyrus a vorbit despre cum a fost să lucreze cu Sean.

„Vreau să spun, este o ființă atât de incredibilă cu care să fii în cameră pentru că acea magie pur și simplu iradiază și i-am iubit întotdeauna pe John și pe Yoko. Sunt un mare fan Yoko, așa că a fost uimitor să lucrez cu el”, a spus Miley.

Miley Cyrus displays new 'freedom' hand tattoo amid ongoing divorce and ink  showing Yoko Ono note | Daily Mail Online 

Scarlett Johansson are un tatuaj mare pe spate

Actrița a fost văzută pentru prima dată cu tatuajul complicat de pe spate în 2017. Deși nu a confirmat niciodată semnificația din spatele desenului permanent, trandafirul poate fi în onoarea fiicei ei Rose, pe care o are din relația cu fostul soț, Romain Dauriac.

Actrița nominalizată la Oscar alege adesea rochii care îi scot în evidență arta corporală, în special tatuajul de pe spate, pe covorul roșu.

Scarlett Johansson, într-o rochie albă, cu spatele gol, la un eveniment 

Rihanna are un tatuaj superb al zeiței egiptene Isis pe piept

Cântăreața din Barbados și-a făcut tatuajul cu Isis, care simbolizează maternitatea veșnică, pentru a-și onora regretata bunica.

„Goddess Isis – Complete Woman – Model for the future generations – #GRANGRANDOLLY – always in and on my heart #1love”, a scris ea pe Instagram într-o postare.

Rihanna are și un tatuaj cu un șoim cu aripi desfăcute pe gleznă. Desenul permanent îl onorează pe Horus Behdety, zeul soarelui de amiază, din perioada ptolemaică din Egipt.

Rihanna, dezbrăcată în partea de sus, cu mâinile pe bust, în timp ce își arată tatuajul 

Cara Delevingne și-a făcut un tatuaj cu un cap de leu pe degetul arătător

Deoarece supermodelul este în zodia Leu, tatuajul ei pe deget poate fi o referire la simbolul ei zodiacal. Delevingne a distribuit, de asemenea, mai multe fotografii cu lei pe feedul ei de Instagram, spunându-le fanilor că sunt unele dintre animalele ei preferate.

Ea are și tatuaje cu alte animale sălbatice, precum un elefant pe antebraț și un șarpe în jurul mâinii.

Cara Delevigne, pe covorul roșu, la premiera unui film 

Tatuajul chitară al lui Shawn Mendes este profund personal

Cântărețul și-a tatuat o chitară pe antebraț în 2016. Deși poate părea un instrument standard la prima vedere, Mendes a încorporat atingeri ascunse pentru a face cerneala extrem de personală.

Corpul chitarei pare să arate copacii și reflectarea lor în oglindă în apă. El a adăugat mai multe detalii la gâtul chitarei, care prezintă Turnul CN din Toronto, orașul natal al lui Mendes, împreună cu undele sonore ale vocilor părinților săi care spun „Te iubesc”, a scris Teen Vogue.

Shawn Mendes, în haine sport, în timp ce merge către sala de sport 

Tatuajul uriaș de pe spate al lui Adam Levine

Imaginea unei sirene înaripate ținând un craniu acoperă întregul spate al liderului Maroon 5. Și după examinarea detaliilor implicate, nu este de mirare că tatuajul a fost finalizat în șase luni.

„6 luni. Mulțumesc @bryanrandolph pentru că mi-ai uimit mintea cu asta! Woooo hooooo!!!!”, a scris Levine pe Instagram când a prezentat tatuajul.

Potrivit Inked Mag, tatuajul de pe spate acoperă alte trei tatuaje: un omagiu adus câinelui său răposat, o amprentă a labei și o fată pin-up.

Adam Levine's most famous tattoos and their meanings

Tatuajul de pe antebraț al lui Johnny Depp îl onorează pe fiul său

Tatuajul antebrațului actorului, care înfățișează o vrabie zburând deasupra apusului cu numele „Jack” scris dedesubt, are o dublă semnificație.

Desenul permanent îl onorează pe fiul său Jack, pe care îl are din relația cu Vanessa Paradis, dar onorează și rolul său emblematic de căpitan Jack Sparrow, care are un tatuaj similar în franciza Pirații din Caraibe.

Mâna lui Johnny Depp, cu tatuajul și brățările la vedere 

Chris Brown are un tatuaj controversat al feței unei femei pe gât

La aproape trei ani după ce muzicianul a fost arestat sub acuzația de agresiune în urma unei dispute cu iubita sa de atunci, Rihanna, în 2009, Brown și-a făcut tatuaj pe gât pe chipul unei femei.

Tatuajul arată o femeie cu jumătate din față căzută și întunecată. Desenul i-a determinat pe oameni să se întrebe dacă înfățișează fața învinețită a Rihannei. Reprezentanții lui Brown au clarificat că tatuajul era al unui craniu de zahăr, nu al fostei sale partenere.

„Tatuajul său este un craniu de zahăr, asociat cu sărbătoarea mexicană a Zilei Morților, și un design cosmetic MAC pe care l-a văzut”, a spus reprezentantul. „Nu este Rihanna sau o femeie abuzată, așa cum s-a raportat în mod eronat”.

Chris Brown, cu o pălărie pe cap și ochelari de soare, la un eveniment 

Ariana Grande are un tatuaj în palmă

Cântăreața, care studiază limba japoneză, a vrut să scrie „7 Rings” în caractere japoneze pentru a-și onora melodia din 2019. Cu toate acestea, fanii au subliniat că tatuajul de pe palma ei spunea incorect „shichirin”. Acest cuvânt se traduce prin grătar mic.

Grande a încercat să rezolve problema adăugând mai multe caractere, dar retușurile nu au rezolvat problema. În schimb, caracterele japoneze au sens doar dacă sunt citite folosind modele englezești. Și dacă sunt traduse, tatuajul înseamnă totuși „degetul japonez la grătar”.

Ariana Grande mocked for Japanese tattoo typo: 'Leave me and my grill  alone' | Ariana Grande | The Guardian 

Kendall Jenner și-a făcut un tatuaj pe interiorul buzelor

Spunând că era în stare de ebrietate când a decis să-și facă tatuajul, supermodelul și-a arătat desenul permanent de pe interiorul buzei în timpul unei apariții din 2018 la „The Ellen DeGeneres Show”.

„Nu gândeam clar”, i-a spus ea lui Ellen DeGeneres, trăgându-și buza de jos pentru a arăta tatuajul și explicând că cuvântul „miau” a fost „literal primul lucru care mi-a venit în minte”.

Jenner mai are alte câteva alte tatuaje mici, cum ar fi un punct alb și o inimă pe deget.

Kendall Jenner tries to explain to a baffled Ellen DeGeneres why she got  the word 'meow' tattooed behind her lip - Irish Mirror Online 

Jennifer Lawrence are formula chimică pentru apă tatuată pe mână

Pentru că nu bea o cantitate suficientă de lichide pentru a rămâne hidratată, actrița și-a tatuat formula chimică pentru apă cu cerneală roșie pe mână, a spus ea pentru HitFix.

Lawrence era alături de colegul ei ei din „Jocurile foamei”, Liam Hemsworth și familia lui, când și-a făcut tatuajul.

„Eram cu familia lui Liam și toată lumea își făcea tatuaje. Am spus: Ei bine, mereu va trebui să mă hidratez. Așa că, cred că ar trebui să-mi scriu „H2O” pe mână”, a explicat ea.

Jennifer Lawrence, într-o rochie neagră, cu umerii goi, la un eveniment

Deoarece tatuajul este atât de mic, este dificil de observat faptul că „2” este plasat eronat deasupra „H” și „O”, mai degrabă decât sub el.

„Ar fi trebuit să-l caut pe Google înainte de a-l fi tatuat pe corp pentru totdeauna”, a mai spus ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93247866630554