Ianuarie 23, 2023
Cele mai bine plătite celebrităţi de pe Instagram în 2022
Aceste celebrități câștigă milioane e dolari doar prin împărtăşirea unei singure fotografii pe contul lor de Instagram! Lista anuală realizată de Hopper HQ, o platformă de management al marketingului social media oferă clasamentul celor mai bine plătite vedete.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O mulțime de celebrități câștigă foarte mult din postările sponsorizate de pe Instagram și aceasta a devenit o sursă de venit nouă pentru ei. Taxele pe care le cer în schimbul postării pe rețelele lor de socializare par să merite, deoarece numeroase companii încă le cer să facă acest lucru. Mai jos găseşti detalii despre cinci dintre personalităţile cel mai bine plătite pe Instagram.

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul profesionist și antreprenorul portughez Cristiano Ronaldo este cea mai bine plătită celebritate de pe Instagram. Are un total de circa 410 milioane de urmăritori și este plătit cu aproximativ 1.600.000 de dolari pe postare. A strâns impresionanta avere de 500 de milioane de dolari din salariul său ca sportiv profesionist. Câștigă între 100 și 150 de milioane de dolari anual numai din salariile sale. Numai 50 de milioane de dolari provin din numeroasele sale contracte cu companii precum Nike, Clear Shampoo și Herbalife.

Cristiano Ronaldo Return to Manchester United Following Son's Death

Dwayne Johnson

Fostul luptător profesionist, antreprenor şi actor american Dwayne Johnson este a doua celebritate cea mai bine plătită de pe Instagram, cu un total de 302 milioane de urmăritori și circa 1.520.000 de dolari pe postare. A strâns o avere de 800 de milioane de dolari, care include şi un procentaj de circa 40% în afacerea Teremana Tequila. Johnson a fost catalogat drept cei mai bine plătiți animatori din lume în ultimii doi ani și este printre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Câștigă 100 de milioane de dolari pe an din filmele în care apare.

Dwayne Johnson reflects on his record-breaking year | CNN

Ariana Grande

Actriţa, cântăreața şi compozitoarea americană Ariana Grande este a treia cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram. Are 298 de milioane de admiratori și primeşte aproximativ 1.500.000 de dolari pe postare. La numai 28 de ani, se poate lăuda cu o avere impresionantă de 200 de milioane de dolari. Se numără printre cele mai bine plătite și mai populare celebrități din lume. Mai mult a adunat aproximativ 48 de milioane de abonați pe YouTube, 25 de milioane pe TikTok și 80 de milioane pe Twitter.

Ariana Grande Responded to Comments That She's No Longer a Singer While  Wrapped in the Coziest Pink Sweater

Kylie Jenner

Este model, vedetă de televiziune și consultant în cosmetică. Kylie Jenner este a patra celebritate cel mai bine plătită pe Instagram. Are nu mai puţin de 300 de milioane de fani și este plătită cu circa1.495.000 de dolari pe postare. Este al doilea miliardar din clanul Kardashian-Jenner, împreună cu sora ei, Kim Kardashian, cu o valoare de aproximativ 1 miliard de dolari. Averea ei provine din afacerea ei de cosmetice, Kylie Cosmetics. A vândut pachetul majoritar al companiei în 2019, când a vândut 51% din acțiuni pentru 600 de milioane de dolari.

Kylie Jenner and Travis Scott's Son's Name Revealed

Selena Gomez

Cântăreața, compozitoarea şi actriţa americană Selena Gomez este a cincea celebritate cel mai bine plătită pe Instagram, cu un total de 288 de milioane de urmăritori. Primeşte circa 1.470.000 de dolari pe postare. A acumulat o avere de 75 de milioane de dolari din cariera ei. Şi pe TikTok are 25 de milioane de admiratori.

Fans Think Selena Gomez Had 'Cat Eye Surgery' After Her Appearance At The  Golden Globes

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85120487213135