Noiembrie 21, 2022
”Cel mai puternic băiat din lume”, devenit un fenomen online, e acum de nerecunoscut
Brandon Blake, copilul care a devenit un adevărat fenomen pe rețelele sociale la vârsta de opt ani, grație fizicului său remarcabil, este acum, la vârsta de 16 ani, un concurent de temut în arte marțiale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Supranumit ”cel mai puternic băiat din lume” sau ”Arnold Schwarz-nipper”, Brandon Blake are acum 16 ani și pare de nerecunoscut, căci în toți acești ani, el a continuat să se antreneze și a ajuns să aibă o carieră de succes în arte marțiale, fiind un campion de lupte libere.

Potrivit Daily Star, tânărul care s-a antrenat de la o vârstă fragedă, este acum de trei ori campion irlandez la lupte libere și campion britanic la lupte libere.

De asemenea, într-o imagine postată pe rețelele sociale, tânărul arată cât de dominant este după ce i-a ”umilit” pe adversarii săi. De asemenea, și mesajul scris în dreptul fotografiei este unul care arată că tânărul are încredere în el.

Brandon Blake world's strongest boy now unrecognisable in Instagram photos  | news.com.au — Australia's leading news site

”Am câștigat toate meciurile prin superioritate tehnică. 10-0. 10-0. 14-4. Finala a fost o luptă grea împotriva unui luptător foarte priceput.”, scria el. 

De asemenea, Brandon are în palmares și medalia de aur obținută l la Campionatele Europene de Jiu Jitsu, în ciuda faptului că a recunoscut: ”De fapt, nu m-am antrenat prea mult la Jiu Jitsu în ultima vreme.”

Brandon a devenit cunoscut pe rețelele sociale după ce starul de fitness Frank Medrano a făcut publică o fotografie cu puștiul care avea opt ani la momentul acesta.

Brandon Blake: Eight-year-old bodybuilder becomes internet sensation |  Metro News

”Am dat peste Instagramul acestui micuț și mi-a pus un mare zâmbet pe față. Mă simt grozav să influențez o generație atât de tânără și sper că are o viață fericită și sănătoasă.”, scria acesta.

La momentul respectiv, Brandon a declarat că sportul său preferat era gimnastica și că spera ca într-o zi să câștige o medalie de aur la Jocurile Olimpice.

World's strongest boy' dubbed 'Arnold Schwarze-nipper' is unrecognisable as  champion wrestler nine years on | The Sun

De asemenea, tatăl lui Brandon susținea că acesta nu face antrenamente dure.

”Este un băiețel foarte activ și nu face greutăți. Îi place gimnastica și de acolo provine fizicul său. L-a dezvoltat în ultimul an – este o nebunie să te uiți la el. Brandon este fericit și sănătos, iar forța lui de bază este uimitoare, este o sursă de inspirație. M-am îngrășat foarte mult și Brandon m-a motivat de fapt să slăbesc. A fost fiul meu și mentorul meu. Dar el este doar un băiețel obișnuit căruia îi place să se joace cu prietenii lui. Există un mic element de oameni care spun că este rău, dar nu este așa – cred că transmite un mesaj pozitiv.”, spunea el.

World's strongest boy' dubbed 'Arnold Schwarze-nipper' is unrecognisable as  champion wrestler nine years on | The Sun 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73373651504517