Decembrie 17, 2019
TOP 12 cei mai carismatici bărbați la evenimentul FEMEIA ANULUI 2019!
Miercuri seara, la Chișinău a avut loc evenimentul FEMEIA ANULUI 2019. În cadrul acestui eveniment li s-au acordat trofee femeilor faimoase din Republica Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedetele din televiziune, muzică, film şi modă şi-au dat întâlnire miercuri seara, 11 decembrie, la restaurantul Miadora, la cel mai aşteptat eveniment monden al anului: FEMEIA ANULUI 2019 marca AQUARELLE. 

Pentru cea de-a 15-a ediție a premiilor FEMEIA ANULUI organizată de revista AQUARELLE, vedetele s-au întrecut în ţinute elegante, oscilând rochiile lungi şi vaporoase de culoare argintie. Aceste ținute sexy erau numai bune pentru orice gală de la Hollywood.

 

 

În aceasta seară de decembrie, vedetele au sărbătorit împreună cu revista AQUARELLE, iar cele mai faimoase femei din Moldova au fost premiate în cadrul acestui eveniment fastuos. 

Nu au rămas în umbră nici bărbații la acest eveniment. Ei au venit îmbrăcați la patru ace, pentru a corespunde cerințelor evenimentului, au fost galanți și au arătat de nota zece. Vă propunem să vedeți care dintre ei au fost cel mai bine îmbrăcați în această seară miraculoasă!

 

Președintele Republicii Moldova - Igor Dodon

 

Corneliu Popovici - Ministrul Culturii, Educației și Cercetării

 

 

Formația Akord - Igor Sîrbu și Eduard Malareu

 

Aureliu Batrînac

 

Nicolae Chele

 

Dumitru Roșca

 

Natan

 

Victor Cepoi

 

Pavel Stratan

 

Roma Maistru

 

Igor Cemortan

 

Text: Victoria Chirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91290044784546