August 03, 2022
Cei mai bogați tiktokeri din lume. Câți bani încasează pentru o postare
Dacă crezi că TikTok e distractiv, fiindcă e plin de postări amuzante, află că cineva face bani frumoși din conținutul video după care milioane de oameni se dau în vânt. Cei mai bogați tiktokeri încasează sume fabuloase pentru o postare sponsorizată. Ce fel de conținut video distribuie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai influent creator de conținut de pe TikTok are aproape 148 de milioane de urmăritori. Oamenii îl plac pe Khabane Lame și îl răsplătesc pe măsură pentru ceea ce face: milioane de vizualizări la fiecare postare. 

Aceste milioane de vizualizări i-au adus și milioane de dolari în conturi, însă Khabane Lame nu este cel mai bine plătit influencer de pe TikTok. Iată cum arată clasamentul, întocmit de The Hopper HQ.

 

Locul 1: Charlie D’Amelio – 105.770 $/postare

Charlie D’Amelio are doar 18 ani, însă este deja milionară în dolari grație conținutului distribuit pe TikTok. Tânăra postează clipuri cu dansurile pe care le practică, iar popularitatea ei a atras atenția brandurilor. Pentru o postare publicitară, Charlie încasează peste 105.000 de dolari.

Comunitarea ei online însumează aproape 145 de milioane de fani, care au ajutat-o să acumuleze o avere de 20 de milioane de dolari.

Meet Charli D'Amelio, TikTok's newest viral teen celebrity

Locul 2: Khabane Lame – 92.270 $/postare

Cel mai popular tiktoker din lume încasează ceva mai puțin de la brandurile care vor să se asocieze cu imaginea lui. Totuși, Khabane Lame este un nume apreciat în mediul online pentru conținutul său amuzat. Senegalezul de 22 de ani reușește mereu să surprindă audiența cu clipurile în care ironizează modalitățile infinite în care omul își complică viața.

Averea sa însumează 5 milioane de dolari, însă anul viitor ar putea fi deja dublă.

Khaby Lame goes from jobless to amassing 100 million followers on TikTok

Locul 3: Bella Poarch – 66.800 $/postare

Cântăreața americană de origine filipineză este o senzație pe TikTok începând cu luna august a anului 2020. Atunci a postat cel mai apreciat videoclip creat vreodată – o sincronizare perfectă cu versurile piesei Soph Aspin Send a cântăreței britanice Millie B.

În vârstă de 25 de ani, Bella Poarch a lansat primul ei single în mai 2021, însă popularitatea de pe TikTok este cea care îi aduce cele mai mari venituri. Averea ei este estimată la 2 milioane de dolari.

Bella Poarch - Wikipedia 

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93849229812622