Aprilie 15, 2021
Ce meserie vrea să urmeze fiica Andreei Marin. „Citește foarte mult în domeniu”
La doar 14 ani, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr, se gândește deja ce carieră ar vrea să urmeze. Mama ei a făcut primele declarații despre acest subiect în timpul unei emisiuni de peste Prut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin a povestit pentru un post de televiziune că a rămas uimită atunci când fata ei i-a mărturisit că vrea să urmeze Dreptul. „Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți, scrie libertatea.ro. 

De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin, potrivit Wowbiz.

Zâna Surprizelor a mai spus despre fiica ei că citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. ”Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai adăugat Andreea Marin. 
 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3911361694336