Octombrie 09, 2020
Ce lenjerie intimă poartă Kate Middleton. Trucurile folosite de ducesă
Indiferent de vreme şi de tipul de eveniment la care participă, soţia Prinţului William foloseşte anumite piese vestimentare intime pentru a oferi, în ansamblu, un look decent, demn de un membru senior al familiei regale britanice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Protocolul vestimentar regal o determină pe Kate să poarte întotdeauna fuste și rochii de o anumită lungime, să abordeze anumite culori în garderoba sa și să se afișeze cu accesorii demne de o ducesă. De asemenea, presupune să poarte cea mai bună lenjerie intimă, ca să nu fie niciodată la vedere. 

„Sutienul şi lenjeria intimă, pur şi simplu, nu se pot vedea, în nicio circumstanţă, în cazul membrilor familiei regale”, susține un expert în eticheta regală. Și acum, întrebarea de pe buzele tuturor este: cum reușește Ducesa de Cambridge să o ascundă? 

Astfel, soția Prințului William are grijă să poarte body-ul nude, fără bretele şi fără cusături atunci când alege o rochie din material. Se întâmplă să îmbrace și lenjerie modelatoare dacă are pe deasupra o rochie mulată. 

Obișuiește să poarte lenjerie antistatică. În acest mode reușește să prevină ridicarea rochiilor sau fustelor atunci când vântul este puternic. Trucul ingenios o ajută să își păstreze decența și să nu fie pusă în situații jenante, deși i s-a întâmplat de câteva ori. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83831667900085