Iunie 29, 2022
Ce dietă ține Anastasia Lazariuc, la 68 de ani. La ce aliment a renunțat aproape complet
Anastasia Lazariuc a dezvăluit ce dietă ține la 68 de ani. Marea artistă consideră că frumusețea vine din interior, astfel că e important ca oamenii să fie cât mai puri, buni și curați. Despre alimentația ei, cântăreața a dezvăluit că a renunțat aproape complet la un aliment și consumă foarte multe lichide. Deși nu face sport, se mișcă foarte mult, iar asta o ajută să-și păstreze silueta de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anastasia Lazariuc a spus cum se menține în formă la 68 de ani, și ce dietă urmează. Și acum, îndrăgita cântăreață se laudă cu o siluetă ca trasă ca prin inel. Astfel, dacă nu i-ai cunoaște vârsta reală, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 40 de ani. Cu siguranță, vedeta a fost înzestrată cu o frumusețe aparte, dar consideră că cea din interior este cea mai importantă.

Anastasia Lazariuc arată nemaipomenit la aproape 70 de ani. Este o bunică cochetă, mândră de nepoții săi, băieții pe care fiica ei, Ileana Lazariuc, îi are cu Ion Ion Țiriac, dar și de nepoatele sale, venite din partea fiului. Deși, de-a lungul timpului, a primit multe complimente din partea fanilor, și-a păstrat modestia și susține că s-ar bucura dacă ar arăta și mai bine.

anastasia-lazariuc

Ce dietă ține Anastasia Lazariuc, la 68 de ani

Într-un interviu oferit recent, Anastasia Lazariuc a povestit că, din punctul ei de vedere, frumusețea vine din interior. Așadar, artista consideră că, pentru a arăta bine, nu e suficient ca oamenii să folosească doar niște creme.

anastasia-lazariuc-1-1

„Nu văd nimic deosebit. M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine. Frumusețea vine din interior. Dacă punem numai măști, creme, dorind să arătăm bine, nu se va întâmpla. Binele vine din noi, din interior, important e să fim cât mai puri, cât mai buni, cât mai curați, cât mai puțin invidioși. Astea ies la suprafață, trimise de Dumnezeu. Nimic nu se poate schimba. De asemenea, trebuie să fim și mai toleranți la ce mâncăm, acum nu mai facem atâta efort fizic cum făceau părinții noștri la țară', a declarat Anastasia Lazariuc pentru impact.ro.

anastasia-lazariuc-1

„Nu am fost gurmandă'

Marea artistă nu a fost niciodată o gurmandă. Nu i-a plăcut carnea și nu mai consumă acest aliment aproape deloc, doar la ocazii rare. În schimb, îi plac legumele și bea foarte multe lichide, în special apa.

„Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă', a continuat ea.

„Sport nu fac, dar…'

Deși nu face sport, Anastasia Lazariuc a recunoscut că face foarte multă mișcare. Cea care o ajută să se încarce cu energie este natura.

„Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc', a mai explicat artista.

anastasia-lazariuc-2

Artista, despre relația cu nepoții ei

Printre altele, Anastasia Lazariuc a vorbit și despre nepoții ei. Întrebată dacă are în plan vreo vacanță în această formulă, ea a spus că, probabil, vor merge undeva. Artistei îi sunt extrem de dragi, dar, spune ea, trebuie să se obișnuiască cu ideea că își vor lua „zborul'.

„Probabil vom merge undeva, aștept vacanța lor, apoi vom vedea ce destinație vom alege. Și ei mai cresc, au dreptul la alegeri, să stea la părintele lor. Îmi sunt dragi, aștept să vină să-i văd, dar acum au alte dorințe, alte drumuri. Dar trebuie să începem să ne obișnuim cu ideea că ei își iau zborul, chiar dacă te doare. Vin pe rând, nu contează, mă bucur că mai există și video, să ne putem vedea. Nu-i oblig, îi las să vină de la ei, nu doar dorința, ci și continuitatea', a mai mărturisit ea.

anastasia-lazariuc-3 

anastasia-lazariuc-4 

anastasia-lazariuc-5 

anastasia-lazariuc-2-1 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72974419593811