Decembrie 27, 2019
Ce cadou să-i dăruiești de Revelion persoanei iubite în funcție de zodie
Cui nu-i place să primească cadouri în noaptea dintre ani? Alegerea unui cadou însă nu este o sarcină ușoară, mai ales dacă vrem să impresionăm persoana cu un cadou plăcut și util. Află ce să-i dăruiești persoanei iubite în funcție de zodie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Pentru că berbecii sunt foarte practici, ei nu se vor bucura de cadouri inutile. De aceea, ai putea pleda pentru bijuterii cu pietre semiprețioase, sau elemente necesare în viața de zi cu zi, precum aparate de bucătărie sau vase de porțelan. 

Taur

Taurilor le place confortul de acasă, de aceea ei se vor bucura de seturi de lenjerie de pat, perne decorative, dar și de un bilet într-o vacanță de vis. 

Gemeni

Oamenii născuți în zodia gemenilor sunt foarte energici, de aceea, ai fi putut să-i dăruiești accesorii pentru fitness, sau, jocuri distractive, sau, de ce nu, un portofel de culoare argintie.

 


Rac

Racii sunt familiști, le place liniștea și confortul. De aceea, dacă vrei să-l bucuri pe un rac, poți să-i dăruiești o ședință la un Spa salon, decorațiuni pentru casă, sau bilete la un concert bun. 

Leu

Persoanele născute în zodia leilor sunt egocentriști, și le place să atragă atenția asupra propriei persoane. De aceea, ai putea să-i dăruiești unui leu parfumuri scumpe, bilet într-o vacanță în țările calde, sau cercei de aur. 

Fecioară

Fecioarele sunt firi conservatoare și pedante. Cadourile tale trebuie să țină de confortul de acasă. Ai fi putut să-i faci cadou o plantă exotică, căci nativii născuți în această zodie adoră plantele de cameră. De asemenea, poți să-i surprizi printr-un weekend petrecut peste hotarele țării, ei vor rămâne încântați. 

Balanță

Nativii născuți în zodia balanței vor aprecia foarte mult modul în care este ambalat cadoul. Dar, însăși darul de Crăciun, ar putea să conțină: haine de lux, alcool scump, mânuși din piele, sau o eșarfă rafinată.

 

 

Scorpion

Scorpionilor le place tot ce este mistic și nedescoperit. Cei născuți în zodia Scorpionului se vor bucura să primească în dar parfumuri sau cosmetică scumpă, o vacanță în Praga sau lenjerie de culoarea roșie. De asemenea, scorpionii sunt extrem de fericiți dacă primesc cadouri neașteptate!
Săgetător

Nativii acestei zodii sunt extremiști, de aceea, ar prefera cadouri originale, precum  un abonament pentru scufundări sau sărituri cu parașuta, ochelari virtuali sau accesorii pentru computer. 

Capricorn

Cei născuți în zodia capricornului sunt carieriști, cu toate că, în vacanța de Crăciun, ar prefera să plece la ski, iar place să primească în dar decorațiuni pentru Crăciun sau, de ce nu, o geantă din piele naturală. 

Vărsător

Originali și nonconformiști, nativii din zodia Vărsătorului ar prefera să primească în dar în noaptea de Revelion, un curs de dezvoltare personală, bilete la un show distractiv, sau semifabricate pentru arderea lemnului.

Pești

Peștii ar fi vrut un cadou legat de elementul apă pe care-l reprezintă, precum, o vacanță la mare pentru anul 2018, acvariu, sau un costum de baie. 
 

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70196461677551