Aprilie 27, 2023
Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”
Kylie Jenner a insistat de-a lungul anilor că a apelat la o singură procedură estetică, modificându-și doar volumul buzelor. Cu toate acestea, un specialist în operațiile estetice a dezvăluit că „aspectul său s-a schimbat destul de mult” și că vedeta ar trebui să fie „mai transparentă” cu fanii ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sora mai mică a lui Kim Kardashian, în vârstă de 25 de ani, a declarat că a apelat doar la fillere pentru buze, însă medicii esteticieni sunt convinși că antreprenoarea nu este complet sinceră. Dr. Eugenia Bonelli a dezvăluit pentru publicația Mirror ce operații estetice are Kylie Jenner și la ce proceduri a apelat pentru a ajunge la aspectul său de acum. Cu toate acestea, ea a insistat că vedeta „nu ar trebui să fie jenată” să dezvăluie schimbările pe care le-a făcut și ar trebui să fie mai transparentă cu fanii săi, scrie peroz.ro

Dr. Bonelli a sugerat că vedeta și-a făcut o rinoplastie și și-a injectat pomeții cu botox pentru a-și face fața mai simetrică.

kylie-jenner 

„În ciuda afirmațiilor ei recente, cum că ar avea doar filler în buze, după părerea mea, Kylie s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor. Dacă ne uităm mai atent la nasul ei, vârful pare mult mai rafinat, iar puntea este mai îngustă. Prin urmare, cred că una dintre primele proceduri pe care le-a avut la o vârstă fragedă este probabil să fi fost o rinoplastie. De asemenea, pomeții ei sunt mai definiți, iar fața ei a devenit mult mai sculptată de-a lungul anilor. Chiar dacă pierdem grăsime pe măsură ce îmbătrânim, Kylie are doar 25 de ani. Este foarte posibil să fi obținut acest aspect cu botox pentru pomeți și prin îndepărtarea grăsimii din zona bărbiei. Corpul ei s-a schimbat de-a lungul anilor. Are sâni mai mari, talie mai mică și fese mai mari. Este posibil să fi avut o combinație de implanturi și transferuri de grăsime pentru a-și modela corpul actual.”, a declarat Dr. Eugenia Bonelli pentru Mirror. 

Cu toate acestea, medicul a insistat că vedeta ar trebui să fie apreciată pentru realizările sale. „Operațiile sunt irelevante față de ceea ce a făcut ea. Este cea mai tânără femeie care a ajuns miliardară, așa că are toată admirația mea. Însă, cred că lumea ar aprecia mai mult dacă vedetele ar fi mai transparente cu privire la procedurile pe care le-au făcut. Nu ar trebui să fie jenate. În plus, adevărul i-ar putea împiedica pe tineri să nu se mai compare cu un ideal care nu este ușor de realizat.”, spune Bonelli.

În urmă cu ceva timp, Kylie a vorbit despre operațiile estetice. Vedeta a spus că oamenii au adesea o „concepție greșită” despre ea și cred că a apelat la multe intervenții.

„Cred că o mare concepție greșită despre mine este că m-am operat atât de mult pe față și că eram o persoană nesigură. Chiar nu eram! Da, îmi plac buzele pline și mi-am dorit buze mai voluminoase, dar încă de mică am fost întotdeauna cea mai încrezătoare persoană din cameră. Am avut o problemă cu nesiguranța din cauza buzelor, așa că am apelat la fillere și a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Nu regret. Dar întotdeauna am crezut că sunt drăguță”, a spus vedeta de reality într-un nou interviu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64963269233704