Septembrie 21, 2022
Cătălin Botezatu a analizat ținutele de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a! Cine a gafat
Între două avioane, către două destinații, New York și Paris, reputatul designer Cătălin Botezatu a analizat minusurile și plusurile ținutelor afișate de Kate Middleton și Meghan Markle, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a gafat și de această dată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eleganță și sobrietate, au fost cuvintele de ordine la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, de la Londra! Rând pe rând, membrii familiei regale au venit să-și ia „rămas-bun” de la regretata suverană. Kate Middleton și Meghan Markle au purtat ținute asemănătoare la funeralii. Cătălin Botezatu a analizat ținutele.

Kate Middleton: „Prea multe accesorii!”

Kate Middleton, prințesa de Wales, a purtat la funeraliile suveranei o haină neagră, croită special pentru silueta ei, la care a accesorizat și o pălărie cu boruri largi, cu un voal plasat peste boruri.

Prințesa de Wales a ieșit în evidență printr-un un colier masiv, aparținând regretatei regine, cu patru rânduri de perle și cu un diamant în centru. Chokerul japonez cu 4 rânduri de perle i-a fost împrumutat pentru prima dată lui Kate chiar de către regină în 2017. Kate l-a purtat și la înmormântarea Prințului Philip. 

meghan markle si kate middleton la funeralii regina

kate   jpg

Kate Middleton foto Instagram the royal news jpg

Regretata Prințesă Diana a purtat și ea aceeași bijuterie la un banchet care a avut loc la Palatul Hampton Court în 1982. Kate a mai afișat la înmormântare și cerceii cu perle Bahrain, tot din colecția Reginei!

Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă!

Kate este mult mai bine îmbrăcată, în schimb. Are mâinile acoperite de un pardesiu negru tip rochie. Pălăria e simplă, elegantă. La ea există și o voaletă, e bine. Lungimea ținutei este corectă!”, a comentat Cătălin Botezatu

meghan markle si printul harry

Meghan Markle foto Instagram   etcanada jpg

meghan markle jpg

meghan markle profimedia 0721440147 jpg

Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă. Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă.

Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black (toată neagră) s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă!”, a declarat Cătălin Botezatu

iohannis funeralii jpg

Carmen Iohannis si Klaus Iohannis la dineul omagial de la Buckingham jpg

Carmen Iohannis: „O rochie foarte prost lucrată! Părul trebuia strâns obligatoriu!”

Președintele Klaus Iohannis a participat și el alături de soția sa, Carmen Iohannis, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, organizate la Londra. Designerul Andreea Tincu a fost cea care i-a creat ținutele Primei doamne la funeraliile de pe 19 septembrie, dar și la a dineul liderilor străini de la Palatul Buckinghamm, care a avut loc duminică.

Rochia purtată de Carmen Iohannis la funeralii a fost una din catifea neagră, lungă până la gambe, cu croială în A și cu linia decolteului rotundă. Prima doamnă a purtat o pereche de pantofi negri, iar pe cap o pălărie cu voaletă. Vestimentația aleasă nu l-a impresionat deloc pe Cătălin Botezatu. 

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, este opinia lui Cătălin Botezatu. 

Sursa - click.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87818765640259