Septembrie 13, 2021
Britney Spears s-a logodit. Nici ei nu-i vine să creadă
Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, s-a logodit cu iubitul ei, modelul și actorul Sam Asghari, de 27 de ani. Într-un video scurt postat pe contul său de Instagram, interpreta a arătat tuturor inelul prețios de pe inelar. Alături de ea, în același clip, apare și partenerul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”La dracu', nu-mi vine să cred”, a scris artista la descrierea videoului. 

Sam Asghari a făcut È™i el o postare pe profilul său de Instagram în care Britney îÈ™i arată inelul. Ulterior,managerul lui Asghari a confirmat logodna È™i a precizat pentru revista People că cei doi sunt „profund impresionaÈ›i de sprijinul, dăruirea È™i dragostea exprimată față de ei”.

Britney Spears È™i Sam Asghari s-au cunoscut în 2016 pe platourile de filmare ale unui videoclip.

 

În vârstă de 27 de ani, iubitul artistei este actor È™i antrenor personal È™i s-a născut în Teheran, capitala Iranului, de unde s-a mutat la Los Angeles când avea 12 ani. Logodna cântăreÈ›ei are loc în contextul în care aceasta duce o luptă legală cu tatăl ei pentru a pune capăt tutelei de 13 ani pe care acesta o are asupra ei.

 

Artista s-a plâns că prin acest statut, tatăl ei i-a controlat atât viaÈ›a personală, cât È™i finanÈ›ele, È™i că, potrivit condiÈ›iilor stabilite, ea a fost împiedicată până acum să se căsătorească cu Sam Asghari sau să aibă alÈ›i copii. În luna iunie, cântăreaÈ›a a depus mărturie despre tratamentul de care are parte, afirmând că este „traumatizată”.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85835766792297