Noiembrie 07, 2019
Vezi cum a fost la evenimentul de modă - Privé Fashion Events

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul care a bătut toate recordurile naționale la capitolul amploare, organizare și originalitate și ne-a demonstrat timp de doar 4 ediții că sunt cei mai buni au revenit cu un show zguduitor la cea de-a 5 ediție Privé Fashion Events!

Am urmărit evoluția proiectului cu sufletul la gură și am văzut cum a crescut. A crescut în designeri ce ard de răbdare să își prezinte creațiile pe podiumurile Privé, a crescut în lume care susține proiectul și contribuie la dezvoltarea lui, a crescut numărul de persoane care își arată interes față de ultimele tendințe în materie de modă și nu în ultimul rând a crescut în vizualizări și viralitate!

 

 

Pentru că ne-au obșnuit cu show-uri la superlativ Privé Fashion Events, la data de 31 octombrie a fost bomba sezonului care a explodat cu lumină, culoare și stil! 16 colecții ale celor mai buni designeri de la noi au strălucit într-o atmosferă futuristică și aproape ireală.

 

 

Femeile de succes care au inițiat renașterea conceptului de evenimente de modă, Viorela Dimici și Marina Cimbir pe lângă profesionalism, și-au etalat siluetele în cele mai în vogă ținute din creația Privilege Tuxedo, iar cea care le-a tranformat în femei fatale prin abilitățile sale stilistice a fost Loredana Anton, stilistul vestimentar care știe mai bine decât oricine să aducă frumosul pe chipul femeii.

 

 

2coat

 

 

Andaleya

 

Ariadna

 

Boxing house

 

Cotton

 

Dilerry

 

Fortuna Sisters

 

Florentino delure

 

Malliny

 

Miabella

 

Nude collection

 

Plattoni

 

Rodica Nicov

 

Sandro Livv

 

Viggo

 

Yamamay

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.2937598228455