Mai 22, 2023
Beyonce și Jay-Z au șocat America! Cât au plătit cei doi pentru o casă în Malibu
Beyonce și soțul ei, Jay-Z, au făcut istorie pe piața imobiliară din California! Cei doi au cumpărat un conac uriaș în Malibu, iar proprietatea i-a forțat să scoată din buzunar „doar” 200 de milioane de dolari! Iar dacă prețul vi se pare unul uluitor, ei bine, cei doi au reșită să mai negocieze, doarece fostul proprietat cerea inițial aproape 300 de milioane!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Beyonce (41) a dominat lumea muzicii ani de zile, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de pe glob, iar soțul ei, Jay-Z (53), a avut și el parte de o carieră asemănătoare. Iar după ce ambii au spart recorduri muzicale cu hit-urile lor, acum au trecut la noi performanțe, în domeniul imobiliar. Recent, potrivit informațiilor oferite de către Daily Mail, cuplul a făcut cea mai scumpă achiziție imobiliară din istoria statului California, scrie click.ro

Mai precis, cuplul a scos din buzunar fabuloasa sumă de 200 de milioane de dolari pentru un conac luxos în Malibu, cu o vedere idilică a Oceanului Pacific. Proprietatea are un teren de aproximativ 3 hectare, iar întreaga stradă unde se află poartă porecla de „Șirul Miliardarilor”. Casa a fost proiectată de către Tadao Ando, unul dintre cei mai apreciați arhitecți din Japonia. Iar pe lângă vederea perfectă spre ocean, cuplul și copii lor au la dispoziție și o piscină chiar în curtea conacului, unde se pot relaxa.

Jay-Z and Beyoncé reportedly purchase most expensive home in California  history: 'The wealthy exhaust me' | The Independent

Fostul proprietar cerea inițial o sumă și mai mare

Dacă vă gândiți cumva că fostul proprietar a profitat de Beyonce și Jay-Z în privința valorii proprietății, ei bine, aflați că faimosul cuplu a negociat la sânge prețul conacului! Inițial, acesta fusese scos la vânzare pentru un preț apropiat de 300 de milioane de dolari, ce ce l-ar fi făcut, dacă se vindea cu acea sumă, cea mai scumpă proprietate din Statele Unite.

Însă, Beyonce și Jay-Z au reușit să scadă prețul la 200, sumă ce tot va rămâne în cărțile de istorie imobiliară. Pentru că nu doar această achiziție este cea mai mare din istoria Californiei, dar este și a doua din întreaga țară. Singura proprietate al cărei preț a depășit conacul lui Beyonce a fost o proprietate de 238 de milioane de dolari din New York, achiziționată de către un om de afaceri.

Jay-Z Talks Verzuz Opponents, Says Beyoncé Is An 'Evolution' Of Michael  Jackson - Urban Islandz



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95724439620972