Aprilie 16, 2021
Au confirmat! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit definitiv
După săptămâni întregi în care au negat despărţirea, au spus că acuzaţiile de infidelitate la adresa lui sunt „inexacte” şi s-au lăsat pozaţi în ipostaze tandre, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au confirmat, în sfârşit, că au rupt logodna.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele două staruri au emis un comunicat de presă în care au anunţat vestea, după cum susţin şi cei de la Today: „Ne-am dat seama că ne e mai bine ca simpli prieteni şi de-abia aşteptăm să rămânem şi-n continuare prieteni. Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim unul pe altul în toate afacerile noastre comune şi în proiectele pe care le desfăşurăm amândoi...”, a declarat fostul cuplu, citează okmagazin.ro. 

“Ne dorim numai bine unul altuia şi copiilor noştri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl vom mai face este să mulţumim celor care ne-au transmis cuvinte frumoase şi sprijinul lor”, au completata aceştia în comunicatul lor comun. 

Luna trecută, apropiaţi de-ai lor au susţinut că starul hollywoodian – care n-a mai purtat inelul de logodnă în ultimul timp – şi fostul sportiv şi-au încheiat logodna de doi ani în urma scandalului iscat de relaţia apropiată a lui A-Rod cu vedeta de reality show Madison LoCroy (30).

Jennifer şi Alex au spus atunci că nu se despărţiseră, ci încercau să-şi rezolve problemele tocmai pentru a putea rămâne împreună. În ciuda imaginilor în care se sărutau cu patos prin Republica Dominicană – unde Lopez filma pentru următorul ei proiect cinematografic – şi pe care le-au postat la unison pe social media, lumea n-a fost păcălită de gesturile lor exagerate de afecţiune.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5970261096954