Noiembrie 24, 2020
Previziuni astrologice pentru anul 2021. "Energia financiară este destul de anarhică"
 2021 are legătură cu banii şi nu este neapărat foarte bună. Asta atenționează astrologul român, Cristina Demetrescu. Specialistul îndeamnă să cheltuiți cu mai multă grijă, să vă faceți rezerve și să investiți rațional. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Partea bună, evident că există. Dacă nu ar fi fost conjucţia Uranus - Lună Neagră - Marte, cel puţin la început de an, şi acolo unde rămâne Uranus în zodia Taurului, intrarea planetelor în Vărsător este foarte bună şi foarte frumoasă.  Aduce perspective noi, descoperiri noi şi utile oamenilor, o nouă ordine, ajută foarte mult la relaţii interumane. Sunt foarte multe lucruri care ţin de viitor şi care acum, practic, se aşează. Aceste energii ale viitorului. Oameni care, de exemplu, pot avea idei noi, de a modifica, de a schimba, de a deveni mai conştienţi de hobby-urile lor, de abilităţile lor. Acest Saturn în Vărsător ajută foarte mult la a schimba un hobby într-o profesie”, a precizat astrologul Cristina Demetrescu pentru postul de televiziune român, Antena 3. 

Energia Taurului, care se referă la bani şi cea a Vărsătorului, care se referă la noile perspective vor fi strâns conectate în anul viitor. Oamenii vor fi mai individualiști și vor prefera să se retragă din grupurile mari. 

Astrologul a mai precizat că anul 2021 vine şi cu ”leacuri”. Aceasta a explocat că odată cu trecerea planetelor în zodia Vărsătorului, desprinzându-se această problematică, care este înţepenită datorită conjuncturilor din decembrie 2019, Vărsătorul este o zodie a tehnologiei, a descoperirilor, a cercetărilor ştiinţifice, a digitalizării, a tuturor lucrurilor care, iată, şi omenirea progresează.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49469780921936