Septembrie 10, 2021
Aquarelle 90,7FM: Jennifer Lawrence este însărcinată. Mesaj emoționant dedicat soțului
Celebra actriță în vârstă de 31 de ani și soțul ei, Cooke Maroney, în vârstă de 37 de ani, vor deveni părinți pentru prima dată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Informația a fost confirmată de reprezentantul actriței, care a refuzat să dea alte detalii despre sarcina lui Jennifer Lawrence.

Lawrence a fost destul de ocupată în ultima perioadă, fiind solicitată pentru distribuția filmului "Don’t Look Up". Actrița joacă alături de Leonardo Di Caprio, Ariana Grande, Cate Blanchett, Meryl Streep etc. Filmul va apărea pe Netflix pe 24 decembrie. 

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut prin intermediul prietene comune. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2019 în Rhodes Island. Nunta lor a fost spectaculoasă, participând aproximativ 150 de persoane, inclusiv celebrități cu renume: Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Cameron Diaz.

Actrița a mărturisit că atunci când l-a întâlnit pe Maroney, a știut că el este bărbatul cu care se va căsători. „El este alesul. Știu că sună destul de stupid, dar el este. Când l-am întâlnit pe Cooke am știut că mă voi căsători cu el.”

Cooke Maroney este directorul galeriei de artă Gladestone. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81654143333435