Octombrie 15, 2021
Aquarelle 90,7FM: AKORD te prinde într-un "Joc moldovenesc" adevărat! Vezi videoclipul
Joc moldovenesc, tradiții, muzică și dansuri populare, voie bună - toate aceste elemente cheie ale poporului nostru au fost îmbinate în cea mai recentă lansare a trupei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

«Am iubit și mai iubesc o fată, care tare se vrea măritată» - acesta este laitmotivul refrenului din noua piesă a băieților din Trupa AKORD. Compoziția – «Joc Moldovenesc» a fost lansată recent pe rețelele sociale și este însoțită de un clip dinamic și spectaculos, bogat în scene autohtone inedite. Filmările evidențiază locurile pitorești ale Moldovei unde, băieții din AKORD, împreună cu o suită de fete frumoase și dansatori – acrobați, se prind în iureșul dansului moldovenesc.

Imaginile video, care se asociază atît de perfect cu locurile tradiționale moldovenești dragi nouă au fost realizate la o vinărie locală.

«Joc Moldovenesc» este o lucrare muzicală cu tentă patriotică, scrisă pe textul lui Iurie Badicu și muzica autorilor: Iurie Bădicu, Igor Sîrbu și Eduard Malareu. Orchestrația aparține lui Radu Duminică, iar mixul și masterul este realizat de Sergiu Teacă. Clipul a fost produs de echipa regizorală - OZ Production.

Premiera trupei AKORD a fost întîmpinată de internauți cu mesaje de laudă și cu emoții pozitive.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8943333625793