Octombrie 19, 2021
Angelina Jolie, divină la premiera Eternals, însoţită de copiii ei. Shiloh, a purtat pentru prima da
Multe surprize, aseară, la premiera din Los Angeles a filmului Eternals. Diva Angelina Jolie a dominat covorul roşu, ca în zilele ei bune. În plus, aceasta a pozat cu cinci dintre cei şase copii ai ei, îmbrăcaţi, la rândul lor, în ţinute de gală, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Surpriza cea mare a venit din partea fiicei ei celei mari, Shiloh, care a purtat o rochie, aceasta fiind prima dată când o vedem pe adolescentă atât de feminină. 

Actriţa de 46 de ani care joacă, în acest film, rolul războinicei Thena a strălucit într-o rochie de gală într-o nuanţă pământie, accesorizată, printre altele, cu un fel de inel din aur peste buze şi bărbie. În plus, machiajul şi coafura divei au fost ireproşabile. La un moment dat, Angelina a fost însoţită pe covorul roşu de cinci dintre cei şase copii ai ei (fără Pax): Maddox, 20, Zahara, 16, Shiloh, 15, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 13 ani.

Evident că audienţa a fost încântată să o vadă pe fiica ei biologică cea mare, Shiloh, mai feminină ca niciodată, purtând o rochie într-o nuanţă asemănătoare cu a mamei sale şi arătându-şi chipul frumos, care ne aminteşte foarte mult de tatăl ei, Brad Pitt. Nu de mult, Shiloh refuza orice element feminin în vestimentaţia ei, purtând haine băieţeşti şi fiind tunsă scurt şi masculin.

Am mai putut remarca, cu această ocazie, şi cât de mult a crescut Vivienne, mezina cuplului Angelina-Brad Pitt, puştoaica arătând foarte drăguţ în rochia ei albă, elegantă.citeste și
SQL exec time = 0.48994302749634