Martie 18, 2023
Andreea Marin, suspectă de cancer: „Mi-au scos 800 de grame de tumoare. A crescut din senin.”
Vedetele apar strălucitoare în faţa publicului, dar uneori sub cortina glamour se ascund suferinţe grele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin a trecut de-a lungul vieţii prin momente şi mai puţin plăcute, dar nu s-a sfiit să vorbească, de exemplu, despre diagnosticul teribil primit și despre operația prin care a trecut, scrie romaniatv.net

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar publicul o cunoaște de ani buni, încă de la prima apariție la televizor. Deși este o persoană foarte puternică ce a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, au existat și în viața ei, la fel ca în viețile fiecăruia dintre noi, momente grele.

Și-a ținut întotdeauna viața personală departe de ochii curioșilor, tocmai de aceea foarte mulți dintre fanii ei nu au știut prin ce moment dificil a trecut Andreea Marin, iar declarațiile sale au șocat pe toată lumea.

În 2018, Andreea Marin a fost suspectă de cancer, după ce s-a trezit, din senin, cu o excrescență în zona cervicală, și a hotărât că vorbească despre experiența care-i putea schimba radical viața. Andreea Marin a trecut printr-o operație, dar a mărturisit că nimic nu a fost mai rău decât momentul în care și-a așteptat răspunsul biopsiei.

Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin„, a dezvăluit Andreea Marin. „Aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”.

Andreea Marin s-a implicat în acţiuni caritabile 

Medicii i-au extirpat Andreei Marin tumoarea din zona cervicală, iar după intervenția chirurgicală, a avut de așteptat încă alte două săptămâni rezultatele biopsiei. Din fericire, analizele au rezultat că Andreea Marin avea o tumoră benignă, iar teama ei a dispărut de atunci.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin la acea dată.

Andreea Marin a dezvăluit că extirparea tumorii nu a fost cel mai greu moment, ci așteptarea rezultatului biopsiei. „Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi.

Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”, a dezvăluit Andreea Marin.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71460318565369