Iulie 06, 2022
Andreea Marin elucidează misterul! S-a căsătorit sau nu cu Adrian Brâncoveanu? „E o poveste...”
Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor” datorită emisiunii „Surprize, surprize”, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, un cunoscut diplomat din România. Au o relație de mai bine de 5 ani, timp în care au ținut detaliile intime departe de ochii lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rare sunt momentele în care Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt surprinși împreună, pentru că ambii sunt foarte ocupați și au destul de multe obligații de îndeplinit. Dar, atunci când acest lucru se întâmplă, totuși, internauții o iau razna, semn că Zâna și iubitul ei fac deliciul publicului. Așa s-a întâmplat și în urmă cu doar câteva săptămâni.

Cei doi au petrecut o vacanță peste hotare împreună, iar Andreea a decis să posteze o fotografie, pe contul personal de Instagram. Internauții au fost convinși de faptul că Adrian Brâncoveanu a făcut marele pas și a cerut-o de nevastă, dar despre povestea aceasta puteți citi mai multe chiar AICI. Acum, Andreea Marin a decis să clarifice situația și vorbește despre marele pas.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior

Andreea Marin preferă să păstreze discreția. Cum a comentat zvonurile

Vedeta a susținut recent un interviu, unde a făcut mai multe destăinuiri sincere despre relația în care este implicată, fără a da prea mult din casă. A confirmat că are o bijuterie de suflet, primită în dar de la partener, dar pare-se că despre nuntă nu are de gând să vorbească acum sau altă dată.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a spus Andreea Marin, pentru Revista VIVA.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

Totodată, „Zâna surprizelor” mărturisește că iubitul ei este dispus să participe la evenimente, alături de ea. Nu îl obligă să facă nimic, ci au o relație bazată pe sinceritate și reciprocitate, dat fiind faptul că își sunt alături unul celuilalt în cele mai importante momente. Motivul pentru care aparițiile lor sunt atât de rare are legătură cu programul de muncă al fiecăruia.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a mai precizat Andreea Marin, pentru sursa citată anterior.

Sursa - click.rociteste și
SQL exec time = 0.56119418144226