Iunie 26, 2022
Andreea Bănică și-a pierdut fiul în vacanță! «Am țipat, i-am trezit pe toți!»
Numai mamă să nu fii! Andreea Bănică a trecut prin momente cumplite, după ce și-a pierdut fiul în vacanță! Vedeta a pus tot hotelul în picioare până l-a găsit pe micuțul Noah, care plecase la plimbare de unul singur, fără să anunțe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Momente de coșmar pentru Andreea Bănică, în vacanță! Solista l-a pierdut pe fiul ei, Noah, și a pus un întreg hotel pe roate! Andreea a răscolit tot hotelul pentru a-și găsi fiul, care o plecase hai-hui prin stabiliment, să exploreze locurile. Au fost momente de groază pentru Andreea, care a crezut că-și pierde mințile, nu altceva!

Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci!

Andreea Banica, dezvaluiri surprinzatoare despre cum isi castiga banii  inainte de a deveni celebra

Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Andreea Bănică, despre soțul ei: „Lucian este singurul iubit din viața mea,  deja de 20 de ani”

„Am fobia să nu-mi pierd copii! Nu știi cum e!”

Andreea Bănică ne-a mărturisit că aceasta este una dintre fobiile sale, care i-a dat ani întregi coșmaruri noaptea. Solista trăiește permanent cu frica în sân ca nu cumva să-și piardă copiii, după ce la aproape toate concertele ei, mai ales la cele de la malul mării, se mai pierde câte un prichindel. Atunci solista se vedea nevoită să dea teribila veste pe scenă, pentru ca cel mic să fie găsit de părinții lui.

Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, ltoate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenăȘi culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv.

Andreea Bănică nu mai doarme în pat cu soţul ei: ”Nu e uşor să ţii o  relaţie atât de mult timp!”

Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, ne-a mai mărturisit Andreea.

Andreea Bănică și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 24 de ani, având o căsnicie de 13 ani. Cei doi sunt originari din Eforie, de la malul mării, și s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Lucian Mitrea a fost primul bărbat din viața Andreei Bănică. Au împreună doi copii superbi, Maria Sofia (13 ani) și Noah Andrei (6 ani).



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99329662322998