Martie 27, 2023
Andra și Măruță au ajuns în atenția presei cu luxul lor de neimaginat! Vila de peste un milion de euro în care stau
Andra și Cătălin Măruță au ajuns în atenția presei cu luxul lor de neimaginat! Cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbizul românesc și sunt un exemplu pentru mulți. Și cum o casă frumoasă face diferența, cei doi au ales să își facă din vila lor, un adevărat palat!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra și Măruță, vilă de un milion de euro!

În anul 2018, Cătălin Măruță și Andra au dat lovitura și s-au mutat într-o vilă care acum valorează milioane de euro din Băneasa, scrie ziaristul.ro

Conform unor surse bine informate, cei doi ar fi plătit un milion de euro pe locuința lor de vis, bani cash! Este o sumă colosală!

casa-andra-si-catalin-maruta-4

Potrivit Playtech, Andra și Cătălin Măruță au mult spațiu în noua lor casă de lux! Fiecare copil are camera sa, iar pentru Cătălin Măruță, casa reprezintă și locul unde se relaxează și se inspiră. Prezentatorul TV și-a făcut acasă un studiou pentru podcastul său, care poartă numele de „Acasă la Măruță”.

Într-un video postat pe Tik Tok de fiica lor, Eva, fanii au putut vedea cât de impresionantă este locuința familiei Măruță! În vila de lux, Andra și Cătălin Măruță au un living spațios, dar și o piscină pentru momentele de relaxare.

casa-andra-si-catalin-maruta-5 

casa-andra-si-catalin-maruta-6 

casa-andra-si-catalin-maruta-7 

casa-andra-si-catalin-maruta-1

casa-andra-si-catalin-maruta-2

Secretul longevității dintre Andra și Măruță!

Dar secretul succesului lor nu constă doar într-o casă mare și frumoasă! Andra și Cătălin Măruță sunt un exemplu de longevitate într-o relație. Cuplul a fost împreună timp de 16 ani și s-au căsătorit acum 14 ani.

Într-un interviu exclusiv pentru Revista VIVA!, artista a dezvăluit care este secretul unei relații fericite și de succes! Andra a mărturisit că dragostea și înțelegerea sunt cheia unei căsnicii fericite și că nu a avut parte de prea multe momente dificile în relația cu Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță au unul dintre cele mai longevive și puternice cupluri din showbizul românesc. Cei doi au reușit să își îndeplinească visul de a avea o familie și sunt părinți dedicați pentru cei doi copii ai lor, David și Eva.

După 16 ani de relație, Andra și Cătălin Măruță se iubesc la fel de mult ca la început și se bucură de viața lor împreună.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0036311149597