Mai 22, 2023
Al Bano împlinește 80 de ani și face un anunț exploziv. Adevăratul motiv al divorțului de Romina Power: "O spun în premieră!"
Al Bano Carrisi împlinește 80 de ani pe 20 mai și aruncă pe piață o știre explozivă. Pentru prima dată de la despărțirea de Romina Power, artistul italian spune adevăratul motiv al divorțului. Nu, nu dispariția fiicei lor i-a îndepărtat, ci substanțele interzise.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Albano Carrisi împlinește 80 de ani pe 20 mai și este vedeta celui mai nou număr al publicației Oggi. În interviul acordat jurnaliștilor italieni, Al Bano face câteva dezvăluiri interesante despre relația lui cu Romina Power. În 1999, tot revista Oggi anunța divorțul lor și iată că, abia la 24 de ani distanță, Al Bano a decis să pună adevărul pe masă, scrie libertateapentrufemei.ro

„O spun în premieră: problema a fost marijuana. Romina fuma tâmpenia aia de până la patru ori pe zi. Și o făcea de ani de zile, chiar înainte de dispariția Yleniei. Era o altă femeie. Fuma și era veselă; când efectul dispărea, devenea tristă și plângea. Era de nerecunoscut. Nu mai exprima acel atașament față de lucruri, acea pasiune pentru viață, pentru ceea ce trăisem și construisem în acei ani. A fost începutul sfârșitului”.

Al Bano vorbește și despre începutul relației lor, în 1969. „Nimeni nu știa despre noi, dar Cannes-ul era împânzit de paparazzi. Faptul că am apărut în Oggi, iar povestea noastră a devenit oficială, recunosc că mi-a făcut plăcere”. Artistul mai spune că habar nu avea la vremea aceea, când s-a îndrăgostit de Romina, că ea este fata unor vedete precum Tyrone Power (actor american, decedat la 44 de ani, în 1958) și Linda Christian (actriță, sex-simbol al anilor ’40, prima fata Bond, decedată în 2011).

70th Italian Song Festival, Sanremo, Italy - 04 Feb 2020

„Nu-i cunoșteam! Ignoranța mea a fost salvarea mea, altfel nu aș fi abordat niciodată o astfel de persoană. Apropo, socrul nu mai trăia, dar soacra era împotriva mea. Indicațiile ei, și asta aveam să descopăr ani mai târziu, erau precise: exploatează-l, profită de el și apoi spune-i să se ducă dracului”, mai spune Al Bano, în interviul amintit.

Ce spune Al Bano Carissi despre relația cu Loredana Lecciso

În interviu, Al Bano vorbește și despre fosta sa iubită, Loredana Lecciso: „Nu voi înceta niciodată să-i mulțumesc pentru că atunci când a plecat Romina și a luat copiii, Loredana a umplut golul rămas. Mi-a dăruit doi copii minunați, casa era, din nou, plină de copii, de agitație, dezordine, așa cum trebuie să fie o casă. Dar apoi ea a făcut niște alegeri pe care eu nu le-am împărtășit deloc”.

Legat de faptul că schimbă prefixul, Al Bano are o abordare oprimistă. „Nu am optzeci de ani, ci de patru ori douăzeci… Mă simt ca un măslin care crește”, spune el, și își imaginează viitorul astfel: „Identic cu trecutul. Voi rămâne mereu un bun agricultor, voi continua să cânt și voi continua să investesc ceea ce câștig aici, în cele 150 de hectare de pământ ale mele. Voi continua să produc ulei, iar în crama pe care o construiesc voi trece de la 1,6 milioane de sticle de vin, la 5 milioane”.

romina-si-al-bano-power-profimedia-3

Al Bano și Romina Power, poveste tumultuoasă de iubire

Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo, și s-au căsătorit la 26 iulie 1970. Au adus pe lume patru copii: Ylenia (născută în 1970), Yari (49 de ani), Cristel (36 de ani) şi Romina Iolanda (35 de ani).

Celebrul cuplu, care în timpul căsniciei a lansat hituri pe care le fredonăm și azi, precum „Felicità”, „Ci sarà” sau „Sharazan”, a divorţat în 1999, divorţul fiind cauzat de dispariţia fiicei lor, Ylenia, în 1994, în SUA. Al Bano a acuzat-o mereu pe Romina că a iniţiat-o pe aceasta în consumul de droguri, în timp ce Romina îl acuza pe artist că a fost un “dictator” în familie.

După 14 ani de certuri şi ură, cei doi s-au împăcat în 2013 și au acceptat să cânte din nou împreună, la Moscova, la insistenţele unui producător rus. După despărţirea de Romina, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (49 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (21 ani) şi Albano Jr. (20 ani).

*EXCLUSIVE* **STRICTLY NOT AVAILABLE FOR WEB USAGE UNTIL THURSDAY 13TH FEBRUARY AT 8AM**  Italian pop music duo Albano Carrisi and Romina Power in Sanremo

Romina Power weds pop stars

romina-si-al-bano-power-profimedia-8



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66293716430664