Mai 23, 2022
Aishwarya Rai, la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras toate privirile
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului Armageddon Time va rămâne în memoria tuturor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aishwarya Rai Bachchan a apărut pe covorul roșu în ziua a 3-a a celei de-a 75-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. Se pare că vedeta de la Bollywood și-a păstrat cel mai bun look pentru a treia zi a evenimentului când a apărut pe covorul roșu într-o rochie roz pastel, scrie indianexpress.com.

Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Aishwarya a apărut joi premiera filmului Armageddon Time, alături de Anne Hathaway, Anthony Hopkins, Robert De Niro, Cate Blanchett și Jeremy Strong.

Actrița a ales o rochie roz, mulată pe corp, de la Gaurav Gupta Couture. „Nașterea lui Venus”, așa descrie couturierul Gaurav Gupta rochia de la Cannes 2022 a actriței. Se spune că ținuta a fost realizată în 3500 de ore de muncă.

Aishwarya Rai, într-o rochie de la un designer indian, pe covorul roșu de la Cannes 2022 

Accesorizată cu mii de mărgele de sticlă și cristale, cu broderii peste tot, ținuta a fost inspirată din faimoasa pictură a artistului italian Botticelli. Rochia s-a remarcat pe covorul roșu pentru construcția sa imaculată.

Gupta a pus în scenă un moment aparte pe covorul Festivalului de Film de la Cannes 2022 cu această creație. Rochia denotă farmecul atemporal și grația puternică a lui Rai Bachchan, fără niciun fel de efort.

Aishwarya Rai, cu spatele, fotografiată din toate părțile, la Festivalul de Film de la Cannes

Au trecut câteva luni mari pentru creatoarea de modă din Delhi. Cea mai recentă creație albastru pudră a sa a fost purtată de Cardi B pentru unul dintre videoclipurile sale. Acum, la un eveniment de talie internațională, Guapa a atras din nou atenția asupra muncii sale.

Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022

„Trăim pentru artă. Am vrut să creăm magie, iar frumusețea atemporală a lui Aishwarya are un farmec lumesc, ea inspiră povești. Prezentând-o pe Aishwarya drept imaginea noului concept Venus”, a declarat designerul pentru Vogue.

Cine este Aishwarya Rai și cu ce se ocupă

Aishwarya Rai este o actriță de succes de la Bollywood. Pe lângă talentul actoricesc, aceasta a atras mereu atenția cu frumusețea sa aparte. Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu un titlu de Miss Univers câștigat în anul 1994. Vedeta este căsătorită din 2007 cu Abhishek Bachchan, actor și fiu al legendarului regizor de la Bollywood, Amitabh Bachchan.

Aishwarya Rai îmbrăcată într-o rochie lungă și mulată cu decolteu, o ține de mână pe fiica ei îmbrăcată cu o rchie lungă roșie

În trecut, actrița a atras atenția publicului și cu relația pe care a avut-o cu actorul Salman Khan. Povestea lor de iubire s-a terminat în anul 2001. Iubirea lor a început în 1997, în timpul filmărilor pentru Hum Dil De Chuke Sanam. Cu toate acestea, s-au declarat oficial un cuplu abia în 1999.

Cu toate acestea, relația lor a fost destinată eșecului, din cauza suspiciunilor lui Salman. Acesta credea că actrița are relații paralele cu colegii de pe platourile de filmare. Într-un interviu pentru The Indian Express, Aishwarya a vorbit despre motivul pentru care a ales să încheie relația cu Salman Khan.

Aishwarya Rai fotografiată pe covoru roșu de la Cannes în 2003 într-o rochie roz și colier și cercei din pietre albe

Sursa - catine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0164248943329