Mai 11, 2020
Află totul despre cum se vor desfășura Săptămânile Modei în viitorul apropiat

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă până acum nimeni nu știa ce decizii să ia în legătură cu modul în care își vor prezenta designerii colecțiile, ei bine, acum începem să avem răspunsuri la aceste întrebări. Anumite case de modă, precum Saint Laurent, au anunțat deja că își vor contura singuri o strategie, altele, în schimb, au așteptat să vadă ce decid organizatorii Săptămânilor Modei.

 

 

„Federation de la Haute Couture et de la Mode” a anunțat recent că, pentru moment, a decis ca în loc de prezentările de podium pentru colecțiile de bărbați, care în mod normal urmau să se desfășoare în iulie, la Paris, fiecare brand va concepe filme sau videouri creative pentru a-și prezenta aceste colecții pentru primăvară-vară 2021. Va exista un program clar al desfășurării acestora, care se va anunța între 9-13 iulie. Evenimentul va putea fi accesat și de publicul larg.

Oare efectul va fi același? Oare designerii vor fi și mai creativi ca până acum? Un lucru este sigur, odată cu această criză, industria modei a suferit și va suferi în continuare schimbări radicale. Se vorbește chiar despre a renunța la ideea ca fiecare casă de modă să prezinte patru (sau chiar mai multe) colecții pe an. Unii designeri precum Jaquemus, spre exemplu, au anunțat deja de anul trecut că vor avea doar 2 colecții pe an, motivând că, de cele mai multe ori, presiunea pe care o ai atunci când trebuie să livrezi atâtea colecții îți diminuează creativitatea. Mulți designeri independeți dar și case de modă mari se gândesc serios să pună în aplicare această idee.

 

 

Italienii de la Camera Nazionale della Moda au anunțat și ei că vor transmite live show-urile de bărbați pentru primăvară-vară 2021 dar și colecțiile resort pentru femei pentru 2021 între 14 și 17 iulie. De regulă, Săptămâna Modei de la Milano avea loc înainte de cea de la Paris, dar acum se pare că va fi invers.

Partea pozitivă este că fiecare dintre noi va putea urmări în timp real colecțiile pe care le vor prezenta designerii pentru următorul sezon.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73164582252502