Mai 31, 2019
Află cum să scapi de retenția de apă în organism

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Știai că greutatea în exces poate fi cauzată de retenția de apă? Există o serie de cauze și câțiva factori cum ar fi vârsta, sexul, stresul și nivelul de hormoni care trebuie luate în calcul atunci când încercăm să înțelegem.

 

Moduri în care poți să scapi de retenția de apă

 

Cardio

30 de minute de exerciții cardio reprezintă o modalitate foarte bună de a transpira apa și de a arde grăsimea corporală. De asemenea, există beneficii pentru sănătate și îmbunătățiri cardiovasculare. Pentru cele mai bune rezultate, exercițiile cardio trebuie făcute înainte de micul dejun, deoarece organismul va folosi grăsimea stocată împreună cu apa reținută. Atunci când s-au terminat exercițiile, așteaptă 20 de minute înainte de a mânca.

 

 Saună

Ședințele la saună reprezintă o modalitate excelentă și ușoară de a pierde rapid retenția de apă din organism. Dacă mergi pentru prima dată la saună, probabil că nu vei putea să stai prea mult. S-ar putea să stai 10-15 minute înainte de a pleca. Dacă încerci să pierzi rapid retenția de apă, încearcă să stai la saună pentru o oră, în 4 cicluri de 15 minute. 

 

Scăderea nivelului de sodiu

Toți oamenii ar trebui să își concentreze atenția pe reducerea aportului de sare. O cantitate prea mare de sare poate provoca probleme cu tensiunea arterială ridicată și poate determina retenția apei în organism. Ideea este să nu mai adaugi atât de multă sare la mese și să fii conștient de cât de multă sare conțin alimentele procesate. Consumul de alimente procesate va duce la o cantitate mare de sodiu în organism. Ar trebui să știi că sodiul apare chiar și în locuri în care nu te aștepți, cum ar fi în alimentele congelate și condimentele. Este recomandat să consumi sub 2.300 de mg de sare în fiecare zi.

 

eva.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81410360336304