Martie 17, 2020
Află cum să prepari chec de ciocolată cu banane

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ingridiente:

100 g ciocolată neagră

250 g făină

3 ouă

1 plic praf de copt

2 linguri cacao

3 banane

75 g îndulcitor

1 linguriță scorțișoară

120 g unt topit

1 praf de sare

 

Modul de preparare:

Făina, praful de copt, cacaua, îndulcitorul și sarea, le pui pe toate într-un vas și le amesteci. Mai apoi, decojești bananele, le pasezi, după care adaogi scorțișoara. Mai apoi, pui ouăle și untul de topit într-un bol. Compoziția trebuie să o omogenizezi și să o pui în compoziția amestecului cu făină și ciocolata mărunțită. Aluatul trebuie pus într-o tavă tapetată, pe care trebuie să o dai la cuptorul încins. Pe vreo 20 de minute. Checul se mănâncă rece. 

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.5881655216217