Decembrie 17, 2019
Află cine a devenit câștigătoarea trofeului pentru categoria FEMEIA ÎN SPORT

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În seara de 11 decembrie 2019, toată lumea și-a dat întâlnire la petrecerea organizată de revista AQUARELLE - Femeia Anului. Nu e cu putință să nu rămâi frapat de atmosfera incendiară și de oamenii speciali care au fost prezenți aici.

În acest an, la fel ca și-n anul trecut, evenimentul Femeia Anului marca AQUARELLE, s-a desfășurat la restaurantul MiaDora din Capitală. Muzica fantastică, oamenii rafinați, mâncărurile delicioase și băuturile gustoase, toate astea au fost la Femeia Anului 2019.

În cadrul acestui eveniment, au fost decernate premii pentru cele mai de succes femei de la noi din țară, femei care au reușit să facă atâtea lucruri importante în acest an, inspirându-ne pe fiecare dintre noi cu reușitele lor. 

 

 

La categoria Femeia în Sport a câștigat cu un număr de 3984 de voturi, o atletă renumită din Republica Moldova, specializată pe proba de aruncare a ciocanului. Finalista Campionatelor Europene, Mondiale și a Jocurilor Olimpice – Zalina Marghieva! 

Pentru că Zalina a fost plecată în străinătate și nu a putut fi prezentă la acest spectaculos eveniment, mama acesteia, Alexandra (care de asemenea este o sportivă renumită din RM) a luat acest premiu pentru a-l transmite fiicei sale. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4223296642303