Decembrie 29, 2020
Adela Popescu și Radu Vâlcan, schimbări la sfârșit de an. Se mută la casă nouă
Unul dintre cele mai admirate cupluri din România fac schimbări importante înainte de 2021. Și-au strâns toate bagajele, ale lor, dar și ale celor doi copii ai lor și ... s-au mutat în casă nouă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela și Radu s-au văzut nevoiți să caute o locuință mai spațioasă, care să le ofere copiilor lor, Alexandru și Andrei, confortul de care au nevoie. Și au găsit-o în apropierea imobilului în care locuiesc în prezent. „Este o casă minimalistă, țin foarte mult la anumite detalii, îmi doresc un parchet într-un anumit fel, pereții să fie drepți așa cum visez, îmi doresc niște perdele speciale, niște băi ca la hotel, vreau să o facem așa cum trebuie, ca să nu avem nici un regret mai târziu. Nu o să așteptăm un curent stilistic, pentru că mi se pare că acestea sunt trecătoare. O să facem totul basic și vom modifica din nuanțe. Dacă la un moment dat ne plictisim de o culoare, schimbăm perdelele și covorul sau tapetul”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea. 

Pasionată de haine și mereu în pas cu moda, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește spațiul pe care îl va ocupa propria garderobă, în noua locuință: „Șase bluze de proastă calitate ajung în total să te coste mai mult decât dacă ți-ai cumpăra trei bune, pentru că se scămoșează, se strică, se decolorează, așa că am devenit mult mai selectivă la haine și dressingul o să fie foarte mic”, ne-a declarat Adela Popescu.

În schimb, soțul ei vrea un spațiu generos pentru a-și putea pune în practică ideile culinare: „Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?”, a completat ea. Curtea vilei va fi mai mică decât cea pe care o au în prezent, iar copiii vor avea o cameră a lor, unde vor sta împreună. Cei doi sunt entuziasmați în ceea ce privește mutarea și abia așteaptă să se întâmple acest lucru.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a mai mărturisit vedeta. Adela și-a dorit să rămână în aceeași zonă și pentru că în apropiere locuiesc părinții ei, dar și mama lui Radu, care îi ajută la creșterea celor doi copii.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83836221694946