Ianuarie 06, 2020
Adela Popescu, imagini din vacanța exotică în Sri Lanka
Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au plecat într-o vacanță exotică în Sri Lanka, iar imaginile de mai jos ne arată cât de bine se distrează cei doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sri Lanka pare să fie destinația tot mai preferată de către vedetele din România. Adela Popescu se bucură de o vacanță în această destinație alături de soțul său, Radu Vâlcan, cei doi copii ai lor, Alexandru și Andrei, dar și de alți membri din familie.

 

 

Este o adevărată provocare să mergi în vacanță și cu cei mici, după cum și Adela afirmă acest lucru, mai ales că fiul ei, Andrei, nu este atras de desenele animate de pe telefon: 

Alexandru, ești o poezie! Andrei… și tu! Deși, nu știu din ce motiv, nu te atrag desenele pe telefon. Dar aș vrea să știi, noi ne dorim tare de tot să te inițiem în tainele lor, măcar în timpul meselor. Mai exact, măcar în timpul meselor din vacanțe. Dacă nu, mamaie Doina te va iniția în tainele vacanțelor la țară, cât timp părinții tăi sunt în concediu. Măcar până faci doi ani.

 

 

Adela Popescu a scris și un mesaj pe Instagram în care vorbește despre viața de mamă și cum reușește să facă față provocărilor pe care le întâmpină: 

Noi, femeile, ne pricepem foarte bine la a fi eficiente. Putem aspira cu copilul într-o mână uitându-ne la un serial și chiar sorbind din când în când dintr-o cafea. De asemenea putem face duș timp în care putem ține piciorul întins drept paravan să nu intre copilul peste noi timp în care ne șamponăm, clătim, aplicăm balsam, toate cu măiestria unui specialist. Ba chiar sunt unele femei ce reușesc, având deja un copil, să mai facă unul, astfel făcându-și fericit atât soțul cât și propriul orgoliu. Ce vedeți voi în această imagine nu se cheamă răsfăț, fițe, opulență, se cheamă EFICIENȚĂ. Adică mănânc, înot și mă bronzez, toate în același timp. Nu sunteți de acord?

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, și au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei.

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55410814285278