Iulie 10, 2020
Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată
Merge zilnic la serviciu, este mamă full time și se descurcă de minune în acest rol. Și pe lângă toate trăiește o poveste de dragoste pe care până și scenariștii de telenovele ar fi invidioși… Nimic nu pare să-i lipsească Adelei Popescu! Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea a povestit pentru revista VIVA cum reușește să fie totul aproape perfect, în viața ei, mai ales în căsnicie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum este Radu în rolul de tată? Și cât de des aveți păreri contradictorii în ceea ce îi privește pe băieți?

Vorbesc cu anumite cunoștințe și le aud când spun că soții nu sunt foarte implicați sau că nu au ajutor. Și atunci mă simt foarte norocoasă… Radu este un tată extraordinar de protector, tot timpul își dorește să-și petreacă timp cu ei. Deja cu Alexandru, de când a crescut, au activități de băieți: merg cu bicicleta, la tiroliană… Am un sprijin total în el.

                                                                    

Nu încape îndoială că lumea vi s-a schimbat complet  de când  sunteți părinți. Mai aveți timp pentru voi? Ce faceți pentru a păstra vie flacăra în cuplu?

Ne facem timp și pentru noi, cred că e foarte important. Spre exemplu, în această perioadă, după 19.30, cei mici mergeau la somn și noi ne puneam un pahar de vin și ne uitam la un film sau doar stăteam de vorbă. Era momentul nostru de relaxare, de a povesti despre cum ne-a fost ziua sau doar de a ne relaxa împreună.

Sunteți  un  adevărat  exemplu  pentru multe cupluri. Care sunt ingredientele pentru o căsnicie trainică și o relație atât de frumoasă?

Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat.

Totuși, pentru că sunt inevitabile în orice familie, adesea se mai nasc certuri sau simple discuții. De la ce se nasc tensiunile în cazul vostru? Ce te enervează cel mai tare?

Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. (zâmbește) Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a- și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav.

Spuneați la un moment dat că vă mai doriți o fetiță, pentru a întregi tabloul de familie. Aveați de la început în plan trei copii?

E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt. (zâmbește)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76388835906982