Octombrie 06, 2022
A devenit virală pe TikTok, după ce a dezvăluit zodia în care se nasc cei mai mulți criminali
O vedetă TikTok a scos la iveală cele patru semne zodiacale sub care s-au născut unii dintre cei mai cunoscuți criminali în serie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lauren Elaine Skirvin (38 de ani), din Los Angeles, a făcut o listă cu asasini faimoși, care erau fie Fecioare, Gemeni, Pești sau Săgetători, într-un clip video care acum este viral.

”Pentru toți cei care nu cred în astrologie, cum puteți explica faptul că pe toată această lungă listă de criminali apar doar patru zodii? Este șocant”, a spus actrița. 

VIDEO AICI

”Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element. Dintre zodiile de Foc, este Săgetătorul, pentru zodiile de Aer - este Gemenii, pentru semnele de apă - Peștii, iar pentru semnele de Pământ - Fecioara”.

Lauren Elaine Skirvin a mai subliniat că Fecioara apare în cele mai multe cazuri pe lista celor mai cunoscuți criminali în serie. Gemenii se situează pe locul doi pe aceeași listă, urmați de zodia Peștilor. 

Skirvin a mai explicat faptul că Săgetătorii sunt renumiți pentru faptul că sunt ”haotici și impulsivi”. ”Dacă mai adaugi și problemele de sănătate mentală, poți vedea lesne ce se întâmplă”.

”Cel mai surprinzător lucru la această listă este faptul că Scorpionii nu se regăsesc pe ea”, a mai adăugat actrița. 

Clipul video al lui Lauren Elaine Skirvin a fost vizionat de mai bine de 6,2 milioane de ori, stârnind o serie considerabilă de comentarii.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.305478811264