Martie 12, 2021
Reacții după interviul lui Meghan. Prințul William: Nu suntem o familie rasistă
Prințul William a fost fotografiat joi, 11 martie, alături de soția sa, Kate Middleton, vizitând o școală din Londra. Cu această ocazie, Ducele de Cambridge a vorbit despre declarațiile explozive pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au făcut în cadrul interviului cu Oprah Winfrey.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul William a fost întrebat de către un reporter de la Sky News dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry după interviul difuzat de CBS. „Nu, încă nu am vorbit cu el, dar o voi face”, a răspuns William.

Ulterior, Ducele de Cambridge a respins acuzațiile de rasism venite din partea lui Meghan Markle la adresa familiei regale. „Nu suntem o familie rasistă”, a declarat Prințul William, citat de elle.ro. 

Palatul Buckingham a lansat marți, 9 martie, o declarație în numele Majestății Sale, la două zile după difuzarea interviului lui Oprah Winfrey cu Prințul Harry și Meghan Markle. „Întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

În interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a acuzat Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie, menționând că micuțul nu are un titlu regal din cauza acestui lucru. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale. Meghan Markle a mai mărturisit că s-a simțit neprotejată, dar și subminată de familia regală, care a ignorat în repetate rânduri cererile ei de ajutor și a descurajat-o să iasă din casă.

Interviul a fost urmărit de 17 milioane de oameni. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44014692306519