Martie 09, 2020
TOP 10! Vezi cum au celebrat vedetele Ziua internațională a Femeii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luna martie este prima lună de primăvară, luna în care natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletele. Ziua de 8 Martie este cunoscută în întreaga lume ca sărbătoarea internațională a femeii. Ziua femeii a fost recunoscută ca sărbătoare internațională în 1977, devenind o tradiție în majoritatea țărilor din Europa și în SUA. 

Și la noi în țară a fost sărbătorită această zi frumoasă. Vedetele autohtone s-au bucurat de daruri minunate și de flori colorate din partea celor dragi. Desigur că acestea și-au împărtășit cu noi emoțiile lor pozitive, distribuind în mediul online câte o poză plină de dragoste. De asemenea, reprezentantele sexului frumos din showbiz-ul autohton, și-au felicitat mamele și fiicele spunându-le cuvinte frumoase. 

 

Natalia Gordienko

Happy Women’s Day 

 

Inna Colbasiuc

Mama!

Să fie sănătoase toate mamele din lume! 

 

Daniela Ciocanu

 

Un 8 martie fericit si plin de dragoste! Fiti alintate azi si in fiecare zi. poza simbol cu mama. Femeia cea mai importanta din viata tuturor.

 

Sanda Diviricean

O primăvară cu multe flori să avem!

 

Irina Kovalsky

 

Doina Sulac

Nu-i nevoie sa le arați frumusetea orbilor, sau sa le spui adevarul surzilor. Ajunge sa nu-i minți pe cei care te asculta și sa nu-i dezamăgești pe cei care au încredere in tine! Un 8 martie fericit!

 

Daniela Culev

Mulțumesc pentru această comunitate de femei care sunt alături de mine, care mă apreciază și mă susțin. Vă doresc să înfloriți în fiecare zi. 

 

Gloria Gorceag

Acasă la bunica 
Outfit-ul meu de 8 martie 
Dragi femei, vă doresc ca bărbații din viața voastră mereu să dea cu mătura când îi rugați
 

 

Doina Stratan

 

Cornelia Ștefăneț

La mulți ani tuturor Femeilor cu Ziua Internațională a Femeii
Scumpele mele Mama și Fetița mea Alexandra Ștefăneț. 

 

Realizat de: Victoria Kirilov

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62384486198425