Martie 05, 2020
Lumea este mai aproape împreună cu TURKISH AIRLINES

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Liuba Sîmzînici

Studii: Universitatea de Stat din Moldova, facultatea "Relații internaționale, Științe politice și Administrative". 

Stagiu de muncă la Turkish Airlines: 12 ani.

Funcția: Agent pentru organizarea activităților operaționale ale companiei aeriene Turkish Airlines.

Compania Turkish Airlines activează în Moldova din anul 2000. Am devenit membru al acesteia 12 ani în urmă. Pe atunci, deja activasem în sfera aviației, inclusiv am deservit companii aeriene turcești. Destul de des ne-am intersectat cu echipa, până când într-o zi, mi s-a propus să devin membru al acesteia. Desigur că am acceptat. E cu totul alt nivel. Să faci parte din această companie este prestigios. A fost un moment important în cariera mea. 

Compania Turkish Airlines mi-a oferit posibilitatea să le cunosc pe toate. La fiecare trei ani, membrii companiei trebuie să confirme cunoștințele, să demonstreze că sunt capabili să facă față cerințelor, și să se conformeze cu lumea din jur, care se dezvoltă pe zi ce trece. În mod regulat mergem la cursuri, treninguri, masterclass-uri, pentru a fi pe fază și pentru a ne perfecționa. 

Turkish Airlines – este parte a vieții mele. Compania mi-a oferit șansa de mă perfecționa, a deschis noi orizonturi pentru mine, mi-a oferit ocazia de a cunoaște multă lume bună și frumoasă. 

 

 

 

Marina Carastoian 

Studii: Universitatea de Stat din Moldova, facultatea "Relații internaționale, Științe politice și Administrative". A făcut masteratul la specialitatea "Relații internaționale și limba engleză".

Experiența de muncă la Turkish Airlines: 12 ani.

Funcția: Agent pentru organizarea zborurilor de pasageri la Turkish Airlines.

12 ani în urmă, Turkish Airlines era pentru mine o nouă sferă de activitate (pe atunci lucram la Ministerul Educației din Republica Moldova, în departamentul relațiile internaționale și integrare europeană). De la început am înțeles că munca în domeniul aviației îmi este dragă. Și până în ziua de astăzi, sunt fidelă acestei companii. Nu e ușor să activezi în acest domeniu și este o mare responsabilitate, dar în același timp este extrem de interesant. 

Activând în această sferă trebuie să fii rezistent la stres, comunicabil, amabil. Cred că, studiile pe care le-am făcut m-au ajutat să fiu productivă în această companie. De asemenea, m-au ajutat cunoștințele ample ale limbilor străine. Un rol important este faptul că destul de ușor mă adaptez și mă alătur cu ușurință la noua echipă. 

 

 

Nadejda Onufriev

Studii: Universitatea de Stat din Moldova, facultatea "Economie și contabilitate" 
Experiența de muncă: 20 ani
Funcția: Contabil la Turkish Airlines.

Lucrez la Turkish Airlines din ziua în care a fost înființată compania. Reprezentanții companiei aveau nevoie de contabil, care deține nu numai cunoștințe în contabilitate, ci și cunoștințe în domeniul jurisprudenței și legislației locale. Eu am îndeplinit aceste cerințe și am fost angajată. Înainte de a face parte din compania Turkish Airlines, am lucrat în sectorul bancar.

Timp de 20 de ani de muncă la Turkish Airlines, nu doar că am acumulat o experiență inedită, ci și posibilitatea de a învăța și de a dobândi alte abilități importante. 

Cariera pentru mine semnifică creșterea profesională la locul de muncă, atunci când știi că ești inegalabil. Când devii un adevărat profesionist, clienții vor să colaboreze doar cu tine, pentru că știu că vei face față provocărilor și se pot baza pe tine. 

Compania Turkish Airlines a devenit pentru mine a doua casă. Am colaborat cu mulți manageri, și am reușit să avem relații minunate de prietenie.  

 

 

Cristina Brumari

Studii: Academia de Studii Economice, facultatea "Economie"

Experiența de muncă la Turkish Airlines: 14 ani.

Funcția: Agent pentru organizarea activităților operaționale ale companiei aeriene Turkish Airlines.

Înainte de a veni la compania Turkish Airlines, am lucrat timp de cinci ani într-o agenție de turism în calitate de agent de vânzare a biletelor de avion. Mereu mi-am dorit să muncesc într-o companie aeriană, este prestigios, ai posibilitatea de a vedea cum lucrează această sistemă din interior, este o experiență unică. 

Responsabilitățile mele includ, în primul rând, comunicarea cu pasagerii. Este foarte interesant: să lucrezi cu oamenii, să le acorzi atenție fiecăruia în parte și să te asiguri că zborul aduce doar emoții pozitive. Munca mea este diferită prin faptul că zilnic învăț lucruri noi, comunic cu pasagerii, este un schimb de energie inedit. 

Îmi place faptul că Turkish Airlines are obiective înalte pe termen lung. Nu este de mirare că este recunoscută drept cea mai bună companie aeriană din diverse topuri internaționale. Mă bucur să fac parte din această companie, datorită acesteia am reușit să realizez majoritatea ambițiilor mele, să văd lumea. Și, de asemenea, fiica mea este mândră de mine - acest lucru este foarte important pentru mine. (Zâmbește.)

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna martie 2020 al revistei AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.048969745636