Februarie 12, 2020
Pachet medical «Chek-up pentru bărbații sub 40 de ani» de la American Medical Center
Tuturor bărbaților care cu vârsta cuprinsă între 18-40 ani, li se recomandă diagnosticul anual complet a stării de sănătate. Starea bună de sănătate te face nu doar să te simți bine, ci și contribuie la calitatea vieții și la încrederea în forțele proprii. Un examen medical complet va determina factorii de risc pentru sănătatea bărbaților sub 40 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Analizele și examinările care sunt incluse în pachetul medical „Chek-up pentru bărbații sub 40 de ani” vă permite să aflați care este starea dvs. de sănătate, să evaluați starea organelor interne, nivelurile hormonale, sistemul digestiv, sistemul urogenital, sistemul cardio-vascular.

Datorită monitorizării medicale la timp, devine posibilă identificarea proceselor inflamatorii ascunse care sunt asimptomatice.

«Chek-up-ul pentru bărbații sub 40 de ani» în special pentru cei care fumează, consumă alcool, nu duc un mod de viață activ, se alimentează incorect, consumă alimente greu digerabile, au parte de situații stresante și duc un mod de viață sedentar. Oboseala cronică, insomnia și alte simptome nu trebuie evitate de către doctori. 

 

Pachetul medicinal «Chek-up pentru bărbații sub 40 ani» de la American Medical Center

  • Consultația specialiștilor: terapeut, urolog. 
  • Ecografie integrată: ecografia tiroidiană, a cavității abdominale, urologică (vezica urinară, glanda prostatică,vezicule seminale ș.a.).
  • Electrocardiogramă (ECG).
  • Analizele de laborator: analiza generală a urinei, analiza generală a sângelui, testul glicemiei, ureea, creatinul, proteina C reactivă, ș.a. 
  • Lipidograma (profil lipidic): colesterolul total seric, coeficientul aterogen, ș.a.

 

După trecerea controlului, fiecare pacient va primi recomandări medicale individuale privind stilul de viață, metodele de prevenire și tratamentul bolilor diagnosticate.

De asemenea, venind la AMC veți putea primi sfaturi utile de la alți specialiști din domeniu și puteți trece alte analize  medicale suplimentare.

 

 

Citiți continuarea în revista AQUARELLE (ianuarie-februarie 2020)

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70905780792236