Februarie 19, 2020
Hair & Make up stylist Vitalie Iscoviac: Abordare individuală - calea către succes

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce coafuri este acum la modă?

Sunt în tendințe coafurile ușoare, gingașe, care arată estetic și care ușor pot fi modificate. Chiar dacă părul este strâns, nu trebuie să se creeze o impresie de discomfort. Eu cred că coafurile depind de fiecare persoană în parte, căci toți au caracteristici individuale, precum structura părului, forma feței, culoarea părului, de aceea este mai bine de căutat care este coafura care i se combină persoanei decât să ne axăm pe tendințe. 

Pentru evenimente speciale prefer buclele sau părul ondulat cu capetele îndreptate. Nu trebuie de optat pentru un volum în exces cu ajutorul aparatelor speciale, ci mai bine de optat pentru produse cosmetice, precum șamponuri, geluri, spray-uri, creme și alte tehnici. 

 

 

Ce tip de machiaj este actual?

Nu cred că putem vorbi despre anumite tendințe în make up, căci în ultimii ani hotarele acestuia s-au extins incredibil de tare. Machiajul trebuie ales în dependență de evenimentul la care urmează să participați și de stilul individual al fiecăruia. Este în vogă totuși, eyeliner-ul cafeniu închis, care pune în evidență privirea, tonul pielii - natural și tonifiat, fonduri de pleoape naturale, neutre, rujul trebuie să fie mat, de culori aprinse, iar tot accentul trebuie pus pe sprâncene.

De menționat: nu trebuie să vă axați pe tendințe, ci pe caracteristicile individuale. Eu consider că abordarea individuală este calea spre succes. 

 

 

 

 

Citiți continuarea articolului în revista AQUARELLE (ianuarie-februarie 2020)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68575263023376