Decembrie 05, 2019
În familie fiecare are parte de un cadou: Lili Lozan știe cum să-i felicite pe toți
Prezentatoarea TV Lili Lozan știe ce cadouri să aleagă pentru cei dragi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Familia este compusă din mai multe persoane, fiecare extrem de diferite. Cineva nu se mai maturizează, cineva alege frumusețea și simplitatea, unii sunt interesați de ultimile tehnologii, iar cineva își dorește mai multe selfie-uri și mai multe like-uri. 
Toți sunt atât de diferiți, însă toți au nevoie de ceva special.

Noi știm că tu îi iubești pe membrii familiei tale cu toată inima, chiar dacă unii dintre ei sunt atât de complicați.
Compania ORIFLAME a pregătit surprize pentru toți. Alege un set de cadouri de la ORIFLAME, care să-i reprezinte pe fiecare din ei. 

 


Verișoara
Adoră tot ce-i natural și autentic. Va fi bucuroasă să-i oferi cosmetică naturală, ceea ce-i va ajuta să rămână la fel de frumoasă.  

 

Soacra
Ea știe multe despre îngrijirea complexă a pielii și vrea să rămână mereu tânără și frumoasă. Gama  inovatoare NovAge Ultimate Lift – este ceea de ce are nevoie. 

Finul
Pur și simplu adoră procedurile acvatice și «Star wars». De aceea, alegem spumă de baie și apă de toaletă (realizată special pentru pielea bebelușilor), care sunt cu personaje preferate.

 

Prietena
Mereu este ocupată, are programul încărcat, și tot ce-și dorește în noul an sunt accesoriile stilate și elegante. 

 

Fratele
Este un adevărat fashionist. Are grijă de look-ul său și știe că este tare drăguț. Loțiunile pentru îngrijirea părului și a bărbii și un parfum special, la sigur îl va încânta.

 

Prietena
Îi place odihna activă și adoră petrecerile. O aromă nou apărută va fi un cadou numai bun pentru ea. Va fi recunoscătoare și, la sigur, va face un selfie cu acesta.

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2019 al revistei AQUARELLE 

Text: Victoria Chirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0304608345032