Noiembrie 26, 2019
Top English School of Today la Râșcani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tomas Boil

Directorul Filialei

 

Când a fost lansată filiala la Râșcani și cum v-ați decis la acest pas?  

Filiala de la Râșcani Top English School of Today și-a deschis ușile pentru studenți în prima săptămână a lunii septembrie. Am decis să deschidem această filială pentru că la Râșcani și Ciocana nu sunt școli de limba engleză de calitate înaltă. 

 

Povestiți-ne despre această filială. Ce cursuri sunt disponibile aici și pentru ce grupe de vârstă?

Filiala noastră prezintă cursuri de limba engleză pentru copii, adolescenți și persoanele mature. Vă propunem cursuri de limbă engleză pentru orice nivel, până la nivelul Advanced, pe care îl predau eu personal.

De asemenea, pregătim studenții pentru examene internaționale, cum ar fi TOEFL, IELTS și Cambridge. Oferim un sistem universal pentru învățarea limbii engleze. Începând studiile limbii engleze împreună cu noi, puteți atinge cel mai înalt nivel. 

 

Cine sunt profesorii în noua filială?

În prezent, în afară de mine, mai avem alți trei profesori. Este vorba de Ecaterina, care are o experiență de muncă de mai bine de 30 de ani, Oxana, care activează în calitate de profesor de engleză deja de 20 de ani și Andrei, cu un stagiu de muncă de 15 ani. Profesorii noștri folosesc „Tehnica comunicativă”, care vizează dezvoltarea abilităților de comunicare.

 

Ce tip de sistem folosiți pentru predare? Există programe, cursuri special concepute?

Antrenamentul începe din momentul în care pășiți pentru prima oară pe coridoarele noastre. Noi vorbim engleza, acesta este un principiu al activității noastre profesioniste. După ce trece testarea, studentul este identificat după cunoștințe și vârstă, și este trimis în grupa în care se cuvine. 

Încă de la prima lecție, chiar și la cel mai simplu nivel, elevii vor vorbi și vor comunica cu colegii de grup și cu profesorul, exclusiv în engleză.  Datorită „Tehnicii comunicative”, studenții capătă succes.  Odată ce studenții ating nivelul avansat, ei pot alege cursuri axate pe dezvoltarea profesională.

Tot ce trebuie să faci pentru a obține succes în cunoașterea limbii străine - să vii la Top English School of Today.

 

Chișinău, str. M. Costin, 7, etajul 4, oficiul 404.  

www.topenglish.md

Top English School of Today

Telefon: 022 438 058; 079 994 481; 068 685 227.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61377835273743