Noiembrie 06, 2019
LE COUTURE – realizarea la comandă a lenjeriei intime

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiecare femeie vrea să se simtă dorită, însă nu fiecare dintre acestea știu cum să facă acest lucru. LE COUTURE reprezintă o serie de lenjerie intimă, care va fi pe placul tuturor. Compania este specializată pe croiala individuală pentru fiecare femeie în parte. Există o gamă largă de modele, care va face ca fiecare femeie să se simtă o adevărată regină.

 

Nadejda Maistru
Fondatoarea LE COUTURE 

Abordare individuală, transportare internațională, design unic și calitate superioară a materialelor - toate acestea LE COUTURE le garantează clienților săi. 

 

 

Pentru noi, cumpărătorii nu sunt doar clienții noștri, ci sunt și prieteni. Cel mai important pentru noi este să facem ca femeile să fie bucuroase atunci când poartă lenjerie intimă de la brandul nostru.

 

 

Mai mult ca atât, LE COUTURE rezolvă problema alegerii cadoului pentru persoana iubită. Fiecare bărbat poate să se adreseze nouă, pentru a-i oferi iubitei sale un cadou cu adevărat inedit. Consultantele noastră vă vor ajuta să optați pentru modelul care o să vă placă. Puteți combina culori și detalii, iar noi vom realiza orice dorință pe care o aveți. Anume acest factor ne face unici în felul nostru. 

 

 

Cei mai mulți bărbați alegând cadou pentru partenera lor, optează pentru pijamaua din mătase cu dantelă franceză, care atât de atrăgător arată pe domnișoare. Acest cadou le bucură enorm pe femei. De asemenea, hălățelul de mătase este un cadou de nota zece. 

 

 

Noi utilizăm doar materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce face ca producția noastră să difere de altele. Fiecare client primește o instrucțiune cum trebuie corect să îngrijească de lenjeria intimă. 

 

 

Pijamaua gingașă și cochetă face ca femeile să arate mai frumoase, iar dispoziția să fie mai bună. Atunci când confecționăm pijamale, depunem suflet, poate anume din acest motiv, clienții noștri se întorc mereu la noi.

LeCouture

lecouture.co

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna noiembrie 2019 al revistei AQUARELLE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0350003242493