Octombrie 23, 2019
Maximum: Cea mai bună alegere de electrocasnice, gadgeturi și electronice
Calitatea înaltă a produselor de la producătorii oficiali, o gamă largă de tehnică la prețuri formidabile, toate astea vă garantează rețeaua de magazine Maximum.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Călcarea hainelor și aburire cu Tefal QT1020E0

Tefal QT1020E0, fiara de călcat care îți permite să aburești pe verticală hainele,  va deveni de neînlocuit pentru fiecare gospodină datorită versatilității sale.  Acest dispozitiv combină două funcții - călcare și aburire. Placa încorporată poate fi instalată în trei poziții diferite pentru a oferi un confort maxim la călcat.

 Aburul puternic distruge până la 99,99% din bacterii, împrospătează hainele și elimină mirosurile neplăcute în timpul aburului. Încălzirea rapidă a fierului de călcat, în doar 45 de secunde, vă va economisi timpul personal. 

 

Gătit ușor cu Whirlpool

Cuptorul electric Whirlpool W9OP24S2H Smart și aragazul cu gaz Whirlpool POW64D2 / NB formează un duet perfect în bucătăria ta.

Cuptorul Smart Whirlpool W9OP24S2H este echipat cu noua tehnologie 6th sense ®, care determină greutatea alimentelor în cuptor, temperatura exactă din interior și calculează timpul necesar pentru prepararea mâncării.

 

JBL Free X – căști wireless pentru un stil de viață activ

Căștile wireless JBL Free sunt universale, căci prin intermediul lor poți comunica, asculta muzică și poți, de asemenea, avea un stil de viață activ. Producătorul oferă trei moduri diferite de utilizare a căștilor: căști pentru apeluri, căști pentru ascultarea muzicii cu efect de imersiune și căști cu gel pentru fixarea sigură în timpul sportului.

JBL Free X vă va oferi 4 ore de redare continuă și 20 de ore de putere de rezervă dintr-o carcasă cu funcție de încărcător.

Citiți articolul complet în numărul din luna octombrie al revistei AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98011064529419