Octombrie 09, 2019
Lili Lozan în vizită la compania de mobilă Mobilier.MD

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu, se ciocnește de problema de a alege mobila perfectă. 

Ba trebuie să schimbăm divanul din living, ba camera pentru copii să o reamenajăm, ba bucătăria să o remodelăm, iar atunci când ne mutăm în casă nouă, indiscutabil vom avea mare nevoie de mobilă nouă. 

Împreună cu prietena noastră, Lili Lozan, cea mai veselă și comunicabilă prezentatoare de la noi din țară, și totodată o adevărată gospodină, am fost într-o excursie.

Am aflat că la mobilier.md este cea mai mare alegere de produse mobiliere, și am încercat divanurile nu doar frumoase ci și extrem de confortabile.

 

 

mobilier.md prezintă o ofertă «Camera 3D gratuit». Cu ajutorul ochelarilor speciali, clientul poate vedea întreaga cameră la 360 de grade. 

 

 

Ochelarii Virtual Reality vă permit să vă transfigurați în casa Dvs. din viitor

Proiectul finalizat face posibilă obținerea unei vizualizări de înaltă calitate a interiorului ca în programul propriu-zis PRO100,precum și vizualizarea fotorealistică de cea mai înaltă calitate folosind randamentul Kray.

Mai mult ca atât, cu ajutorul PRO100 puteți obține panorama 3D în formatul html și să o vizualizați în propriul computer sau pe telefonul mobil, descărcând o programă specială.

 

 

Eugen Cernit
Director General 
Experiență profesională: 18 ani

 

 

Nelly Rotaru
Directorul departamentului Design
Stagiu de muncă: 8 ani

 

 

Designer. Stagiu de muncă: 7 ani 

 

 

Scopul echipei mobilier.md – este de a face produse calitative, care a devenit deja un standard pentru noi. 

Filosofia echipei – prezentăm produse calitativă la prețuri rezonabile. Nu sunt de acord сă prețurile mari sunt indicatorii unui produs de calitate superioară, și că atunci când avem parte de prețuri scăzute, înseamnă că produsul nu este la fel de calitativ. De aceea, noi le propunem clienților noștri produse la prețuri convenabile, astfel încât, toți doritorii să poată avea parte de ele. 

 

 

7 lucruri neștiute despre mobilier.md, care merită a fi apreciate

  • Întreaga gamă de produse este fabricată cu ajutorul echipamentelor italiene. Ultima generație de SCM Group este fabricată doar din materiale originale de înaltă calitate și respectă standardele naționale și internaționale. Am primit un certificat care indică managementul calității ISO 9001:2008.

 

  • Angajații calificați nu numai că au experiență în industrie, dar și își îmbunătățesc constant abilitățile în străinătate, participă la expoziții internaționale, vizitează fabricile pentru producerea de materiale cu care cooperăm, care, desigur, ajută la introducerea tendințelor inovatoare pe piața internă.

 

  • Mobila tapițată și mobila moale este creată împreună cu clientul.

Este foarte comod faptul că materialele și furnitura pot fi alese pe loc, în showroom. mobilier.md are unul din cele mai bogate asortimente pe piața din Republica Moldova.

  • Toate departamentele de producție ale fabricii mobilier.md se află pe teritoriu, ceea ce face procesul de muncă să fie mai rapid și mai ușor. 
  • Echipa mobilier.md lucrează direct atât cu clienții cât și cu designerii, organizează proiecte întregi, spre exemplu asamblarea întregului apartament, și de asemenea, lucrează pe etape.
  • La încheierea unui contract cu clienții, mobilier.md prezintă o listă cu toate consumabilele și accesoriile incluse în proiect, indică termenul de livrare a comenzii, oferă o garanție pentru mărfuri timp de 24 de luni.
  •  
  • mobilier.md oferă servicii de proiectare pentru cei care doresc să își asambleze mobilierul de unul singur. Serviciul include documentația de asamblare cu piese numerotate.

 

 

Lili Lozan

Jurnalist, prezentatoare TV, instagrammer

Sunt plăcut surprinsă să văd un spectru atât de larg, în ceea ce privește, alegerea materialelor, a profesionalismului, a organizării, a ideilor inovatoare ale întregii echipe mobilier.md.

Aici există totul pentru ca clientul să aibă idee cum va arăta camera lui la final. Apropo, ceea ce-i foarte important, prețurile sunt fenomenale. 

 

Chișinău, Moldova
Str. Calea Basarabiei, 18/2
Tel: 373 22 54 13 08
+373 69 73 55 88

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna octombrie 2019 din revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0251331329346