Septembrie 05, 2019
SWEET 16! La mulți ani, AQUARELLE!!!
Prima revistă pentru femei din Moldova, AQUARELLE, împlinește 16 ani. Cu această ocazie, revista echipa AQUARELLE organizează o mega petrecere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Șaisprezece ani de emoții pozitive, idei inovatoare, evenimente de senzație și amintiri de neuitat. Șaisprezece ani revista AQUARELLE a fost alături de fiecare dintre voi, făcând ca visele fiecăruia să devină realitate. 

Artiștii de la noi din țară, ne-au felicitat deja cu această ocazie senzațională. Să vedem ce cuvinte de bine au spus aceștea! Prinde autografele de la cei mai buni prieteni ai revistei AQUARELLE: Lili Lozan, Igor Sîrbu, Constantin Moscovici, Dianna Rotaru, și mulți, mulți alții. 

 

 

 

 

Astăzi, cinci septembrie, la Chișinău va fi organizată o mega petrecere, cu ocazia aniversării revistei AQUARELLE. Veselie, muzică bună, dulciuri și zeci de artiști selecți vor fi prezenți la acest eveniment. Prietenii noștri apropiați, care ne-au fost alături ani de-a rândul, vor veni la aniversare pentru a fi aproape de noi la această sărbătoare importantă pentru inimile noastre.

Dress code-ul evenimentului va fi culoarea roz. 

La mulți ani, AQUARELLE!!! 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69897079467773