August 02, 2019
Ambasadorul României în Republica Moldova în vizită la clinica SANTE
Ambasada României în Moldova participă activ la diverse proiecte de promovare a stilului de viață sănătos, precum și la activități care vizează îmbunătățirea culturii sanitare a Moldovei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, ambasadorul României în Moldova, Daniel Ioniță, a vizitat Clinica Sante, o unitate medicală cu capital privat românesc.

"Sunt profund impresionat că investițiile din România aduc un rezultat atât de bun în Republica Moldova", a spus el.

 

 

Ambasadorul României este un susținător activ al stilului de viață sănătos.

„Este imposibil să promovezi ceva ce nu-ți place. Este cel mai eficient mod de a pune în aplicare planurile dvs. și de a obține un rezultat impresionant”, a spus ambasadorul.

În sezonul cald, Domnul Ioniță merge foarte mult cu bicicleta. Acest lucru l-au urmat și alți colegi de breaslă ai ambasadorului. 

„Suntem cei mai obișnuiți oameni. În ciuda faptului că lucrăm la ambasadă, avem exact aceleași preocupări și dorințe ca toți cetățenii. Vrem să fim sănătoși, activi și să trăim o viață lungă. Și dacă există probleme de sănătate, vrem să fim siguri că vom primi îngrijiri medicale de înaltă calitate ”, a spus ambasadorul.

Specialiști competenți, pachete medicale bine gândite, echipamente de înaltă tehnologie, o gamă largă de teste de laborator, disponibilitatea serviciilor datorită prezenței sucursalelor în mai multe regiuni ale Moldovei, o atmosferă prietenoasă, relaxată - așa a descris ambasadorul Daniel Ioniță, clinica Sante.

„Desigur, colegii mei au dreptul să aleagă orice instituție medicală, dar sunt încântat să le împărtășesc experiența mea pozitivă pe care am avut-o, vizitând clinica Sante”, a adăugat el.

Stilul de viață sănătos este în tendințe. Fiind implicat strâns în multe proiecte legate de asistența medicală, Daniel Ioniță este sigur că există aspecte în acest domeniu care merită studiate cu atenție.

„Ambasada României în Moldova oferă întotdeauna cea mai mare asistență posibilă în implementarea proiectelor sociale și de sănătate. Încercăm să fim un exemplu. Oamenii au nevoie de acest lucru", a spus ambasadorul.

Și un astfel de exemplu este succesul echipei Ambasadei României, care a câștigat recent un premiu într-un meci de fotbal organizat între angajații ambasadelor acreditate în Moldova.

 

 

În concluzie, ambasadorul României în Republica Moldova a remarcat importanța stilului de viață sănătos, consultarea specialiștilor, o examinare cuprinzătoare a organismului pentru identificarea bolilor asimptomatice, participarea la activități care vizează conservarea mediului etc.

 

 

Rețeaua națională de centre medicale CLINICA SANTE are peste 60 de specialiști medicali și realizează peste 800 de teste de laborator.

Chișinău, Ialoveni, Hîncești, Strășeni, Călărași, Ungheni, Bălți, Briceni, Soroca, Orhei, Edineț, Varnița.


Linia fierbinte: 022 66 72 66, 079 77 44 48
www.clinicasante.md
Clinica Sante Moldova



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58087420463562