August 14, 2019
Dr. Ungureanu: 12 ani de calitate și profesionalism consecvent
Clinica stomatologică Dr. Ungureanu în acest an celebrează 12 ani de la fondare. În toți acești ani, mii de pacienți au dobândit zâmbete frumoase și senzaționale, iar acest lucru dă dovadă că aici sunt medici profesioniști iar calitata serviciilor medicale este înaltă. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ghenadie Ungureanu

  • Fondatorul clinicii stomatologice Dr. Ungureanu;
  • Medic șef al clinicii;
  • Câștigător al campionatului național și internațional "Prizma" în domeniul stomatologiei estetice (2003);
  • Câștigător al premiului "Violoncelul de aur".
  •  

 

La clinică Dr. Ungureanu fiecare pacient are posibilitatea de a primi diferite tipuri de tratament stomatologic, precum și de a folosi o gamă largă de servicii pentru crearea unui zâmbet perfect. Scopul nostru este de a avea în clinica noastră toate echipamentele de diagnosticare necesare de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi pacienților un confort maxim care le va ajuta să-și economisească timpul personal. Echipa clinicii DR. Ungureanu este formată din medici cu o înaltă calificare, care nu numai că sunt profesioniști în domeniul lor, dar și își iubesc sincer munca. Clinica stomatolgică Dr. Ungureanu are grijă de sănătatea dentară a pacienților de toate vârstele. Aici sunt prestate următoarele servicii: stomatologie pediatrică, proceduri de asistență medicală, terapie, restaurare dentară, parodontică, tratament de canal, implantologie, prevenire, albire etc. Unul dintre cele mai populare servicii este instalarea implanturilor dentare. La clinică Dr. Ungureanu sunt utilizate implanturi de la producători mondiali de renume, precum: Nobel Biocare (Suedia), Dentium și MegaGen (Coreea).

 

Tomograf digital Planmeca Pro Max 3D Classic (Finlanda)

Acest dispozitiv 3D de ultimă generație, oferă imagini digitale de înaltă calitate, imagini panoramice și cefalometrice. Dispozitivul este ideal pentru manipulările chirurgicale cu implanturi, pentru tratamentul dinților de minte, probleme dentare care necesită un diagnostic precis. Vă permite să vizualizați perfect chiar și cele mai mici detalii anatomice, de aceea este utilizat pe scară largă în endodontie.

 

 

Aparatul Planmeca Intra G1340 (Finlanda)

Echipament tehnologic modern pentru diagnostic intraoral. Dispozitivul vă permite să configurați toate funcțiile, parametrii de expunere, timpul, tensiunea, puterea curentului furnizat.

Cea mai recentă generație de firmware asigură o funcționare de înaltă calitate, rapidă și eficientă. Această metodă de cercetare face posibilă determinarea stării rădăcinilor dinților, prezența proceselor periapicale și calitatea umplerii canalului.

 

 

Microscop CJ-Optik Flexion (Germania)

Este un dispozitiv care are tot de ce are nevoie un adevărat profesionist. Principalele caracteristici ale microscopului: un câmp vizual mare, reproducerea super-realistă a culorilor, iluminarea cu LED-uri super-strălucitoare, optică excelentă și ergonomie.

 

 

Philips ZOOM! WhiteSpeed (Olanda)

Lampa de albire Philips ZOOM! WhiteSpeed este recunoscută de pacienți drept marca nr. 1 pentru albirea dinților.

În combinație cu gelul de albire și tehnologia LED modernă, accelerează semnificativ procesul de albire, oferind rezultate impresionante de la prima vizită la medicul dentist. Gelul conține peroxid de hidrogen 25% la pH de la 7,5 la 8,5 pentru a preveni deteriorarea dinților.

 

Laborator stomatologic

Clinica Dr. Ungureanu are propriul său laborator stomatologic, care este folosit pentru a efectua lucrări de orice complexitate. 

 

Chișinău, bul. Decebal, 91.     

Tel: 022-63-81-81, 078-33-81-81     

smile@ungureanu.md     

www.ungureanu.md

Clinica Stomatologica Dr. Ungureanu

 

Citiți continuarea articolului în numărul din lunile iulie-august 2019, din revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74565982818604