Mai 09, 2019
Dorel Budurin: IDEA HOME – partenerul dvs. de încredere în reparația casei
Pentru mulți dintre noi, lucrările de reparații sunt asociate cu un proces minuțios, nervos și de lungă durată.  Dorel Budurin, directorul general al Idea Home, vă va povesti despre cum să evitați greșelile, să obțineți un rezultat de calitate și să economisiți timp și bani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum a fost lansat Idea Home și ce servicii oferă?

Idea Home – este o companie care oferă o totalitate de servicii, asociate cu reparația clădirilor. Muncind de mai mulți ani în această sferă, am obținut o experiență necesară, iar în anul 2018 am lansat propria mea companie.

Idea Home oferă materiale de înaltă calitate, o abordare creativă a rezolvării sarcinilor și termeni bine stabiliți. Idea Home se ocupă cu dezvoltarea de proiecte, lucrări de construcție și reparații de orice complexitate, selecție de materiale, amenajări și decoruri ale camerei, servicii de designer. Oferim serviciile noastre nu doar la Chișinău, ci și în orice localitate din Moldova.

 

Faceți și reparație complexă?

Desigur, repararea complexă este unul dintre serviciile noastre. În asemenea cazuri, suntem responsabili de absolut tot, începând de la proiectare până la alegerea accesoriilor. Pentru noi, fiecare proiect reprezintă o oportunitate de a crea ceva frumos, elegant și confortabil, astfel încât spațiul să fie predestinat atât pentru trai cât și pentru muncă. Acest lucru ne motivează să investim cât mai mult profesionalism și creativitate în ceea ce facem, iar clienții noștri sunt mulțumiți de serviciile pe care le oferim. 

Pe ce puneți accent?

Cu siguranță punem accent pe calitatea înaltă a muncii pe care o prestăm. Orice reparație, fie că-i vorba de una complexă sau doar cosmetică, ar trebui să fie efectuată la cel mai înalt nivel. Lucrăm cu cele mai bune materiale de la producători de renume, iar echipa noastră, constituită din designeri și constructori, au o experiență de mai mulți ani în acest domeniu și sunt adevărați profesioniști.

 

Există reduceri speciale pentru clienții Idea Home?

Oferim reduceri speciale pentru proiecte mari, voluminoase. De asemenea, pentru confortul clienților, oferim un sistem de servicii de plată în rate de 10 luni. În acest fel, facem serviciile noastre mai accesibile pentru clienții noștri.

 

Chișinău, bul. Cantemir, 5/4, of. 706.
Tel: 078 020 020
www.ideahome.md
Ideahome.md

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna mai 2019!concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78103947639465