Aprilie 15, 2019
Clinica Sante – calitate europeană a analizelor și profesionalismul medicilor
Clinica Sante are peste 25 de ani de experiență în România și deja de șase ani există și-n Moldova. O gamă largă de teste de laborator, o precizie sporită a cercetării, prețuri rezonabile, sfaturi de la medici experimentați, disponibilitatea laboratoarelor și a clinicilor în toată țara - toate acestea fac ca serviciile medicale de la clinica Sante să fie accesibile majorității pacienților.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 1995, când rețeaua de clinici Sante a fost înființată în România, scopul principal a fost acela de a face medicina cât mai accesibilă, atât din punctul de vedere al prețului, cât și al accesibilității. În prezent, laboratoarele Sante sunt situate în 38 de județe din România, acoperind întregul teritoriu al țării. La Chișinău, primele laboratoare au fost deschise în anul 2013. Astăzi, serviciile clinicii Sante sunt disponibile în 15 orașe și centre regionale ale țării (Chișinău, Ialoveni, Hîncești, Strășeni, Călărași, Ungheni, Bălți, Briceni, Soroca, Orhei, Edineț etc.).

Acum, locuitorii din raioane nu trebuie să vină în capitală pentru a primi asistență medicală de calitate. Clinicile Sante și centrele de colectare a analizelor sunt situate în aproape toate regiunile țării. Prin urmare, serviciile medicale moderne la nivel european au devenit disponibile pentru majoritatea moldovenilor. Politica de prețuri a companiei Sante este concepută astfel încât serviciile medicale să fie disponibile și pentru pacienții cu venituri medii, precum și pentru pensionari și nu necesită cheltuieli financiare impresionante.

Unul dintre rezultatele prețurilor accesibile este faptul că tot mai mulți oameni își pot permite nu numai tratamentul de înaltă calitate, ci și prevenirea bolilor. 

Monitorizarea și testarea periodică medicală ajută la detectarea problemei într-un stadiu incipient, ceea ce accelerează semnificativ tratamentul și crește șansele de recuperare completă fără consecințe negative asupra organismului. Sante Clinic pregătește în mod regulat pachete speciale de examinare medicală pentru diferite categorii de pacienți.

Spre exemplu, pachete pentru anumite grupe de vârstă, pachete de examinare pentru sănătatea femeilor, sănătatea inimii și a vaselor etc. Astfel, pacientul primește informații utile despre starea sa de sănătatea, la un preț atractiv. Toate pachetele medicale de la Sante conțin reduceri considerabile. 

La clinica Sante accentul se pune pe calitatea cercetărilor de laborator.  În laboratoarele Sante sunt utilizate echipamente de înaltă tehnologie de ultimă generație. Acest lucru minimizează influența factorului uman și garantează acuratețea, viteza și calitatea înaltă a cercetării. Cercetările de laborator și diagnosticul - unul din principaele fundamente ale medicinei moderne.  

Rețeaua de clinici medicale Sante –  reprezintă nu doar laboratoare medicale, ci și medici de la care puteți primi consultație. În prezent, aproximativ 60 de medici fac parte din rețeaua de clinici Sante din Moldova, iar numărul acestora este în continuă creștere. Combinația dintre profesionalismul medicilor și capacitatea de a obține teste medicale de înaltă calitate fără intermediari, simplifică foarte mult procesul de tratare a pacienților.

 

Djema Coipan
Medic terapeut
clinica Sante, Chișinău

Munca unui terapeut implică consultarea pacienților care se confruntă cu diverse probleme. Metodele moderne de terapie includ o analiză aprofundată a istoriei pacientului, examinările și testele necesare, și numai după ce medicamentul este prescris.

În secolul XXI, atunci când tot mai mulți oameni suferă de rezistența la antibiotice cauzată de consumul necontrolat de pastile și de consumul de produse non-naturale, este important să fiți sigur că tratamentul ales va fi eficient și nu va dăuna pacientului. Singurul mod de a face acest lucru este de a trece un test de rezistență la antibiotice. Pentru mine, ca specialist, lucrul la clinica Sante înseamnă a fi capabil să obțin rezultatele testelor medicale în cel mai scurt timp posibil. 

078 11 99 55

 

 

Olga Bostanică
Medicul pediatru
clinica Sante, Ialoveni

Activitatea unui pediatru se bazează în mare parte pe dragostea față de micii pacienți, pe atitudinea caldă față de copii. Atmosfera în timpul consultației joacă un rol important, deoarece copiii nu trebuie să fie supuși stresului și să creeze asociații negative cu vizita la medic. În clinica Sante există oportunitatea nu numai de a consulta un medic specialist, ci și posibilitatea de a trece mai multe teste medicale.  Medicul trebuie să fie sigur că a ales metoda corectă de tratament. Testele de laborator oferă o imagine exactă a stării de sănătate a copilului și acest lucru oferă posibilitatea de a prescrie un tratament corect.

Sănătatea și dezvoltarea copilului depinde de mai mulți factori. În calitate de pediatru, întotdeauna atrag atenția părinților asupra faptului că trebuie să comunice mai mult cu copiii săi, căci gadgeturile și smartphone-urile nu pot înlocui comunicarea personală.

079 77 44 72

 

Chișinău, Ialoveni, Hîncești, Strășeni, Călăraș, Ungheni, Bălți, Briceni, Soroca, Orhei, Edineț. 
Linia fierbinte: 022 66 72 66, 079 77 44 48
www.clinicasante.md
Clinica Sante Moldova

 

Veniți la clinica Sante și primiți 10% carte de discount pe întreaga gamă de analize.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4597795009613