Aprilie 09, 2019
Fondatoarea Zeitun Moldova – Mariana Blîndu: Cosmetică naturală cu secret oriental
În CC Atrium a fost deschis un butic cu cosmetică naturală Zeitun. Neapărat trebuie să vizitați buticul numărul 1007A, pentru a procura superbele creme pe baza de uleiuri esențiale, care stimulează creșterea părului, sau sarea de baie relaxantă, a cărei aromă este nemaipomenită, iar pielea după baie devine moale și plăcută, la fel ca și după procedurile SPA. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Despre cum a reușit unul din cele mai populare branduri din Orient să se lanseze în Moldova, și despre ingredientele secrete care sunt folosite de femeile din orient, noi am aflat de la fondatoarea Zeitun Moldova, Mariana Blîndu.

Zeitun – este cosmetică din Iordania. Cum ați aflat despre aceasta, și de ce ați hotărât să o aduceți în Moldova?

În anul 2013, fiind studentă la Universitatea de Studii Economice din Moscova, eu căutam de lucru, și întâmplător am dat de compania Zeitun din Moscova. Aici am fost primită cu brațele larg deschise (Zâmbește.) Din acel moment și până-n ziua de astăzi, ador această cosmetică, niciodată nu m-am îndoit de calitatea și de rezultatul acesteia. Când a apărut ideea de a deschide propria afacere, eu știam că aceasta va fi legată de   – Zeitun Moldova, deoarece pe piața din Moldova nu am văzut un analog al acestei mărci sau game de produse, și am înțeles că aceste produse unice ar trebui să fie pe placul femeilor de la noi din țară.

 

Ce a fost cel mai dificil atunci când ați deschis propria afacere?

Cel mai dificil a fost începutul. Eram nesigură, mă îndoiam, căci orice afacere are și riscurile sale, investiții mari și desigur că, responsabilitate. Erau oameni care mă descurajau, care-mi ziceau că eu nu sunt suficient de competentă în acest domeniu, ș.a. Dar totuși, eu m-am încumetat. Un rol important în luarea acestei decizii au fost  două lucruri: cuvintele de încurajare a lui Alexei Smirnov, fondatorul Zeitun în Moscova, și grija fratelui și prietenului meu. Ei m-au susținut moral și financiar, datorită lor există brandul Zeitun în Moldova. (Zâmbește.)

 

 

Care sunt avantajele produselor cosmetice Zeitun?

Misiunea cosmeticilor Zeitun este de a aduce în lumea modernă luxul tradițiilor orientale de îngrijire. Principalul factor este că, fiecare produs este unic în felul său. Folosirea ingredientelor naturale prețioase stă la baza tradiției orientale a frumuseții și îngrijirii. Principiile cele mai importante ale filozofiei Zeitun sunt grija față de planetă și față de toate ființele vii. Cosmetica naturală Zeitun nu este testată pe animale..

Сei care nu se folosesc de cosmetica Zeitun, de la ce produs ar fi trebuit să înceapă? 

Fiecare din noi este unic, de aceea avem întotdeauna o abordare individuală. Ținând cont de preferințele dvs., vom alege exact ceea de ce aveți nevoie. Pentru că culoarea pielii feței este un indicator al pielii sănătoase, Zeitun propune produse de îngrijire premium pentru diferite vârste și tipuri de piele (hidratare, nutriție, strălucire, luptă împotriva imperfecțiunilor).

Dacă vreți să aveți un păr bogat, trebuie neapărat să încercați complexul nostru de produse de îngrijire a părului, care prezintă șampoane naturale, balsamuri, mască pentru păr, cremă pentru capetele despicate, de asemenea, uleiuri speciale pentru tratamentul părului. Acestea sunt produse indispensabile pentru cei ce-și iubesc podoaba capilară. Scruburile aromate și sarea de baie - prezintă un ritual aparte, o adevărată SPA procedură pentru cei de adoră răsfățul. 

 

 

Am tot sortimentul de produse de la Zeitun. (Zâmbește.) Zilnic mă folosesc de gelul pentru spălat fața Masdar, care este pe baza de acid hialuronic. Acesta hidratează perfect pielea. Din aceeași serie există o mască de față și un ser. Și desigur că, crema mea preferată este BB-cream, care poate fi folosit în loc de cremă de zi (compoziția permite). Crema echilibrează perfect tonul pielii și nu se simte deloc pe față.

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna aprilie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74680209159851