Decembrie 21, 2018
Femeia anului 2018: Lista completă a câștigătoarelor
Marți, 18 decembrie, a avut loc unul din cele mai grandioase evenimente din Moldova - cea de-a 14-a ediție a proiectului "Femeia Anului", care a fost organizată de Prima Revistă pentru femei din Moldova AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeile anului 2018 - cele mai de succes femei din Republica Moldova la cea de-a 14-a ediție a proiectului organizat de către Prima Revistă pentru Femei din Republica Moldova AQUARELLE.

La finele anului 2018, conform tradiției Prima Revistă pentru Femei din Moldova a făcut retrospectiva anului, decernând premii pentru cele mai talentate femei din Republica Moldova.

Le felicităm pe câștigătoarele proiectului și le urăm mult succes și-n continuare. Să vedem lista completă a câștigătoarelor. 

 

MODELUL ANULUI

13885 voturi a obținut una din cele mai cunoscute modele din Republica Moldova. A participat la numeroase prezentări de modă, a colaborat cu multe branduri autohtone. Modelul anului 2018 — Cristina Corobca!


ACTRIȚA ANULUI

În categoria actrița anului 15451 de voturi a acumulat actrița și regizoarea Daniela Burlaca. Anul acesta a început un proiect personal pe care îl difuzează online, iar spectacolul ei “Colecționarul” a primit premiul UNITEM ca cel mai bun spectacol al anului.

 

 

DESIGNERUL ANULUI

6249 voturi pe site-ul www.aquarelle.md a obținut designerul Ana Popova care se dezvoltă în două sfere în același timp. Prima sferă — bijuteriile, iar cea de-a doua — îmbrăcăminte pentru casă și pentru somn.

 


COSMETOLOGUL ANULUI

11217 de voturi pe site-ul aquarelle.md a acumulat dermato-cosmetologul de la salonul Afrodita, Lolita Eversdijk.

 

 


TOP MANAGERUL ANULUI

TOP Managerul anului 2018 a devenit o femeie de succes, care are toate caracteristicile unui promotor bun și cu brio popularizează cosmetica Bio în Republica Moldova - Managerul General la Antos Moldova, Tatiana Ustica! Ea a obținut 19 722 de voturi pe site-ul aquarelle.md.

 

 

Tot la aceeași categorie a învins și Directorul General la cea mai mare rețea de cluburi sportive - Fitness Doza, Carolina Botnaru! Ea a acumulat 19 739 de voturi în categoria Top Managerul Anului.

 

 

VOCEA ANULUI

În categoria Vocea Anului a acumulat 13653 de voturi, actrița, prezentatoarea și interpreta de excepție Dianna Rotaru, care în anul 2018, în România a prezentat un reality show de succes «Se strigă darul». În Republica Moldova a obținut premiul Național în domeniul muzicii pentru melodia «Otro Amor».

 

 

DESCOPERIREA ANULUI

În categoria DESCOPERIREA ANULUI a acumulat 9032 de voturi brandul Fortuna Sisters!

 

 

FEMEIA ÎN MEDICINĂ

20260 de voturi în categoria Femeia în medicină le-a obținut Doctorul Neurolog de categoria superioară, Doctor în științe medicale, Șefa Secție Neuro-urgențe la Institutul de Neurologie si Neurochirurgie – Olesea Odainic!

 


FEMEIA ÎN MEDICINĂ

20251 de voturi în categoria Femeia în Medicină le-a acumulat Eleonora Vataman - medic Cardiolog, Doctor Habilitat în Științe Medicale și Profesor Universitar.

 

 

FEMEIA ÎN POLITICĂ

Pe site-ul www.aquarelle.md a acumulat 22664 de voturi membra Adunării Parlamentare a Consiliului Europei de la Strasbourg – Inna Șupac, obținând titlul – Femeia în Politică.

 

Tot în această categorie a obținut premiu, managerul, juristul și filologul, decorat de Regele Spaniei Juan Carlos I cu Ordinul Crucea Isabel la Catolica, Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu.

 

FEMEIA ÎN SPORT

Titlul FEMEIA ÎN SPORT l-a obținut Maestru în sport, de șapte ori campioana Republicii Moldova, Antrenoarea Şcolii Republicane Specializate de Hipism și Pentatlon Modern — Tatiana Colesnic, care pe site-ul aquarelle.md a obținut 12585 de voturi.

 


PREZENTATOAREA ANULUI

La această categorie a învins cu 18834 de voturi, jurnalista și prezentatoarea TV care de 20 de ani activează în domeniul dat, Natalia Cheptene! După datele sondajului, emisiunea ei "Vorbește Moldova" este cea mai populară emisiune din țară!

 

 

MĂMICA ANULUI

În această nominalizare a câștigat artista care în februarie 2018 a devenit pentru a doua oară mămică — Tatiana Heghea! Ea a acumulat 6422 de voturi pe site-ul aquarelle.md.

 

BUSINESS LADY

Pe site-ul aquarelle.md a acumulat 18 339 de voturi antrenoarea de dicție și discurs public, fondatoarea proiectului dicție.md Vera Nastasiu!

 

 

FEMEIA ANULUI

Cel mai important premiu al serii, titlul FEMEIA ANULUI l-a obținut Liliana Groppa - Doctor Habilitat în Științe Medicale, Profesor Universitar, Reumatolog, Laureat al Premiului Național în domeniul medicinei. Pe site-ul aquarelle.md ea a acumulat 27 000 mii de voturi.

 


PREMIU SPECIAL

Premiu special i s-a oferit echipei de susținere a Micului Business; Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, care are o experiență vastă în domeniul dezvoltării afacerilor. A activat în cadrul diverselor campanii locale, oferind asistență companiilor în domeniul accesării serviciilor de consultanță și contribuind la dezvoltarea pieței de servicii în domeniul afacerilor.

 

PREMIU SPECIAL

Un alt premiu special I s-a oferit Corinei Cojocaru-Ulianovschi, conferențiar universitar și diplomat al Republicii Moldova. În 2018 i-a convins pe britanici să înceapă negocierile pe vize cu Republica Moldova. A promovat cultura, portul și tradițiile Republicii Moldova și a organizat diverse acțiuni culturale în India, Japonia, China, Elveția. Este implicată în diverse acțiuni de caritate pentru copiii bolnavi de cancer și păturile social-vulnerabile din țară.

 

Генеральный партнер:

Партнеры проекта:



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82505106925964